Home TOP NEWS Όλα όσα κράτησε ο Μπεργκ από το Ευρωπαϊκό ταξίδι

Όλα όσα κράτησε ο Μπεργκ από το Ευρωπαϊκό ταξίδι

Ο Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και γι’ αυτά που κρατάει από την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας.


Ο Νορβηγός κόουτς για ακόμη μια φορά τόνισε για την εμπειρία, τα μαθήματα αλλά και για την ανάπτυξη μέσα από τα συγκεκρίμενα παιχνίδια στην Ευρώπη τα οποία θα βελτιώσουν την ομάδα μας για μπορέσει σε επόμενες παρουσίες της να είναι πετυχημένη και εκεί.

Η σχετική τοποθέτηση:

“Πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμπειρία. Οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος ήταν πιο κοντά στο δικό μας επίπεδο, ακόμη και όλες βρίσκονται πιο ψηλά στην κατάταξη. Όμως, τα παιχνίδια ήταν πιο ισοδύναμα. Στην περσινή σεζόν αντιμετωπίσαμε πολύ καλύτερες ομάδες και ήταν περισσότερο άμυνα και μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Φέτος ήταν πιο ισοδύναμα παιχνίδια και αυτή ήταν μια καλή εμπειρία. Είχαμε κάποιες πολύ καλές παρουσίες, έστω και αν δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε ή καλύτερα αποτελέσματα με βάση τις εμφανίσεις που είχαμε. Όμως, είναι μια εμπειρία μάθησης και αν μπορούμε να βελτιώθουμε λίγο, είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε πετυχημένοι και εκεί”.