Home TOP NEWS Παίζει έντονα του Φαμπιάνο για ενδεκάδα!

Παίζει έντονα του Φαμπιάνο για ενδεκάδα!

Τις τελευταίες ώρες παίζει έντονα το όνομα του Φαμπιάνο στο να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΑΕΛ, για τον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής.


Ο Φαμπιάνο ως γνωστόν επέστρεψε στις προπονήσεις και μέρα με την μέρα νιώθει όλο και καλύτερα, ωστόσο αν ισχύσει το πιο πάνω, τότε ο Βραζιλιάνος θα πάει κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις οι οποίες ήθελαν τον βασικό πορτιέρο της ομάδας μας να επιστρέφει τον Ιανουάριο.

Άλλωστε για την επιστροφή του Φαμπιάνο ειπώθηκε από επίσημα χείλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν τον αγώνα με την Δόξα και συγκεκριμένα από τον Ανδρέα Δημητρίου, ότι ο Φαμπιάνο θα επιστρέψει τον ερχόμενο μήνα, Τον περιμένουμε μέσα στον Ιανουάριο. Δεν μπορούμε να πουμε πότε ακριβώς. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Γιούστε”., ήταν η σχετική δήλωση.

Όσον αφορά τα δεδομένα του σημερινού αγώνα, ο Ουζόχο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κι αν όντως ο Φαμπιάνο είναι έτοιμος να αγωνιστεί, τότε θα προτιμηθεί αντί του Παναγή.

Θυμίζουμε πως ο “Φάμπι” τελευταία φορά που φόρεσε γάντια ήταν στις 4 Νοεμβρίου στον εντός έδρας αγώνα με την Βασιλεία όπου είχε αντικατασταθεί από τον Ουζόχο στο ημίχρονο για πρόβλημα στον ώμο.