Home TOP NEWS Post Game: Οι δύο όψεις του ντέρμπι, η στεναχώρια στο τέλος και...

Post Game: Οι δύο όψεις του ντέρμπι, η στεναχώρια στο τέλος και η συνέχεια


Δύο όψεις είχε το χθεσινό παιχνίδι με το Αποέλ. Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο και επέβαλε πλήρως το παιχνίδι της, παρά το γεγονός ότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκόρ, και ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο όλα γινόντουσαν για να κερδίσει το Αποέλ.

Ήταν σαν τρομοκρατημένοι στον αγωνιστικό χώρο οι αντίπαλοι μας στα 30 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και ιδιαίτερα μετά που καταφέραμε να ισοφαρίσουμε θεωρήσαμε πως το παιχνίδι ήταν δικό μας. Είδαμε ωστόσο με απορία τον Μπεργκ να κάνει αλλαγή στο δεύτερο μέρος, βγάζοντας τον Τσέποβιτς και βάζοντας στη θέση του τον Κακουλλή. Δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό του ο Νορβηγός ωστόσο ήταν κάπως αντιφατικό αν συγκρίνει κανείς τον τρόπο που χειρίστηκε άλλους αγώνες.

Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε ξανά γρήγορο γκολ, ήρθε καπάκι και το πέναλτι και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ο τραυματισμός του Σέχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και η είσοδος του Ψάλτη άλλαξε την εικόνα μας. Ο Νιγηριανός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι όση ώρα αγωνίστηκε ενώ ο Πάρης φάνηκε ανέτοιμος. Το ίδιο ισχύει και για κάποιυς άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν βοήθησε καθόλου ο Λοϊζου στο παιχνίδι, ήταν ανούσιος και έδινε την εντύπωση ότι δεν ήξερε τις έπρεπε να κάνει όποτε έπαιρνε μπάλα. Ο Κακουλλής μπήκε στο δεύτερο μέρος και δεν φάνηκε καθόλου. Η παρουσία του Ουζόχο ήταν κακή, όχι μόνο από πλευράς απόδοσης αλλά και συμπεριφοράς.

Έκαναν φιλότιμη προσπάθεια οι Τζιωνής, Παπουλής και Λέτσιακς ενώ οι κλεντρικοί μας αμυντικοί δεν μπορούν να λάβουν θετικά σχόλια όταν σε ένα παιχνίδι δεχόμαστε 4 γκολ. Δυστυχώς ούτε και οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα.

Μας στεναχώρεσε σίγουρα το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα. Είχαμε και τον διαιτητή να καταστρατηγεί τους κανονισμούς του VAR και να κάνει το χατίρι στον Ζαμπάλα και στο Αποέλ, ένα λεπτό μετά που μειώσαμε σε 3-2.

Δεν μπορέσαμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή ενώ χάσαμε και ένα ματς που το γόητρο παίζει πολύ. Δεν πειράζει όμως, θα τους βρούμε ξανά μπροστά μας σύντομα και θα απαντήσουμε. Βαθμολογικά ο Μπεργκ το πιστεύει ακόμα και μακάρι να έχει δίκαιο.

Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με την Πάφο στο Στέλιος Κυριακίδης στις 5 του μηνός.