Home TOP NEWS Προβάρει γάντια βασικού ο Παναγή

Προβάρει γάντια βασικού ο Παναγή

Μετά από περισσότερο από ένα μήνα ο Κωνσταντίνος Παναγή προβάρει και πάλι γάντια βασικού ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΛ.


Ως γνωστόν ο Ουζόχο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα, αφού όταν ορίστηκε το παιχνίδι δεν ήταν εγγεγραμμένος στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ ο Φαμπιάνο φαίνεται ότι σιγά – σιγά ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε  στον ώμο και άρχισε να προπονείται, ωστόσο θα είναι μεγάλη έκπληξη να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού στο αυριανό ματς.

Συνεπώς με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, ετοιμάζουν τον Κύπριο πορτιέρο για να φορέσει ξανά γάντια και να υπερασπιστεί τα δίχτυα της ομάδας μας, όπως έκανε πολύ καλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο οποίο μάλιστα κράτησε και ανέπαφη την εστία του.

Ο Παναγή στο ματς που έγινε στο Δασάκι της Άχνας εμφανίστηκε κάπως μουδιασμένος, αφού ήταν και το πρώτο του μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, με την παρουσία του στο εν λόγω παιχνίδι να κρίνεται ως ικανοποιητική.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα περιμένει ξανά από τον Παναγή να είναι σε ετοιμότητα και να σκεπάσει καλά τα γκολπόστ του σε ένα σίγουρα πιο απαιτητικό παιχνίδι και απέναντι σε ένα πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΛ.