Home TOP NEWS “Η ανικανότητα της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ να αναγνωρίσει το λάθος δεν μας...

“Η ανικανότητα της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ να αναγνωρίσει το λάθος δεν μας προκαλεί έκπληξη”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το μεσημέρι της Δευτέρας με ανάρτηση της έδειξε την αμέριστη συμπαράσταση της στον ποδοσφαιριστή της Πάφος FC ο οποίος υπήρξε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από μερίδα φίλων του Αποέλ στον χθεσινό αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ.


Λίγη ώρα αργότερα η Διοίκηση του Αποέλ με ανακοίνωση τα έβαλε μεταξύ άλλων και με την ομάδα μας αναφέροντας τα εξής: “Όσο για την διοίκηση της Ομόνοιας που «έτρεξε» να συμπαρασταθεί σε άτομο που συνελήφθη για βιαιοπραγία, οπλοφορία και «ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά» και καταδικάστηκε και στις δυο περιπτώσεις, ας βιαστεί τώρα να βγάλει ανακοίνωση για να καταδικάσει το «παράδειγμα ηθικής» στο οποίο συμπαρίσταται. Βεβαίως η ευαισθησία της Ομόνοιας ξεκινά και σταματά στην περίπτωση Παντσέον. Όταν ολόκληρη η κερκίδα της στον πρόσφατο διακοπέν αγώνα με την ομάδα μας, φώναζε στην ολότητα της, «θέλω να πεθάνει όποιος είναι ΑΠΟΕΛ» η επίσημη Ομόνοια όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά σφύριζε αδιάφορα”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με νέα ανακοίνωση – απάντηση της προς τον Αποέλ αναφέρει τα εξής: «Η ανικανότητα της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ να αναγνωρίσει το λάθος με τη ρατσιστική επίθεση δεν μας προκαλεί έκπληξη.

Είναι ευθύνη, πλέον, της ΚΟΠ και της Πολιτείας να αποδείξουν την αποφασιστικότητά τους για να πατάξουν τέτοια φαινόμενα και να στείλουν τα σωστά μηνύματα».