Home TOP NEWS Στο Ευρωπαϊκό φινάλε με το μυαλό στην ΑΕΚ και… με αλλαγές!

Στο Ευρωπαϊκό φινάλε με το μυαλό στην ΑΕΚ και… με αλλαγές!

Την τρίτη διαδοχική της νίκη (δεν υπολογίζεται το ματς με τον Αποέλ) πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής η ΟΜΟΝΟΙΑ, μια νίκη η οποία την εκτόξευσε στην 4η θέση και της δίνει την δυνατότητα να ατενίζει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία και ηρεμία.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φυσικά αφήνουν πίσω το μεγάλο “διπλό” κόντρα στην ΑΕΛ και στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στον αμέσως επόμενο αγώνα που θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη (9/12 – 22:00) κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Βαθμολογικά το παιχνίδι με την Καϊράτ Αλμάτι είναι αδιάφορο αφού έχουν κριθεί τα πάντα όλα στον όμιλο της ομάδας μας, ωστόσο οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν μπροστά από τον κόσμο τους να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση η οποία θα επιφέρει κέρδος, χρήματα και πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.

Σίγουρα μια νίκη κόντρα στους Καζάκους θα δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει και των επόμενων δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με ΑΕΚ, Δόξα, ΑΕΛ και Αποέλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Χένινγκ Μπεργκ έχοντας στο μυαλό του και την δύσκολη και συνάμμα πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα μας με αρκετές αλλαγές, με αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν επιλέχθηκαν να αγωνιστούν στα δύο τελευταία παιχνίδια να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Για τον αγώνα της Πέμπτη εκτός σίγουρα θα είναι οι τραυματίες Φαμπιάνο, Κούσουλος και Έκτορ Γιούστε, ο Μπασιρού αναμένεται να πάρει χρόνο για να πάρει κάποια λεπτά στα πόδια του μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ενώ περισσότερος χρόνος θα δωθεί και στον Μποτεάκ.