Home TOP NEWS Στο μείον 5 σε σχέση με πέρσι και πλέον χρειαζομαστε κάτι εντυπωσιακό

Στο μείον 5 σε σχέση με πέρσι και πλέον χρειαζομαστε κάτι εντυπωσιακό


Είχε κάνει την μεγάλη της κοιλιά μέσα στον Νοέμβριο η ΟΜΟΝΟΙΑ στην περσινή χρονιά και είχε απομακρινθεί 9 βαθμούς από την πρώτη θέση. Όταν είχε αρχίσει να κάνει την αντεπίθεση της, το 2020 την βρήκε στην τρίτη θέση με το τέλος της 15ης αγωνιστικής, 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ πιο δύσκολα, σε ότι αφορά στην προσπάθεια μας για το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι στην 7η θέση ισόβαθμη με το 6ο Αποέλ, 9 βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα ο οποίο κλείνει και φέτος τη χρονιά στη κορυφή, με το πρωτάθλημα να έχει συμπληρώσει 14 αγωνιστικές.

Στο σημείο που βρίσκομαστε σήμερα οι όποιες απώλειες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας θα πρέπει να περιοριστούν σχεδόν στον απόλυτο βαθμό. Θα χρειαστεί πλέον να γίνει κάτι εντυπωσιακό από την ομάδα για να μπορέσει να μπει με αξιώσει στα πλέυ-οφ του πρωταθλήματος και θεωρηθεί διεκδικήτρια για τον τίτλο.

Μάλιστα, στο σημείο που βρισκόμαστε, και έχοντας μπροστά μας το παιχνίδι με την Πάφο, τυχόν ατυχές αποτέλεσμα θα μας βάλει σε περιπέτειες ακόμα και για την είσοδο μας στην πρώτη εξάδα. Θέλουμε ωστόσο να σκεφτόμαστε θετικά και περιμένουμε το πρώτο ματς της χρονιάς για να δηλώσουμε παρόντες και έτοιμοι να κάνουμε το παν για να επιστρέψουμε.