Home TOP NEWS Σενάρια για την άμυνα…

Σενάρια για την άμυνα…


Περιμένουμε την επιστροφή του Έκτορ Γιούστε στην αγωνιστική δράση σύντομα. Θα πρέπει σήμερα να θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα με την Πάφο. Κι αυτό διότι έχει παρέλθει ήδη ένας μήνας από την ημέρα που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ενημερώσει για την περίοδο αποθεραπείας του. 4-6 εβδομάδες έλεγε η επίσημη ενημέρωση στις 27 Νοεμβρίου.

Πάει καλά ο Ισπανός αμυντικός και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος. Αν μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια μας στο «Στέλιος Κυριακίδης», τότε θα παίξει δίδυμο με τον Παναγιώτου και θα μετακινηθεί ο Χούμποτσαν στο δεξία άκρο.

Αν ο Ισπανός δεν τα καταφέρει μέχρι την επόμενη Τετάρτη τότε πιθανότατα θα δούμε τον Ψάλτη να παίρνει τη θέση του Σέχου. Θα πρέπει πάντως να πούμε πως το γεγονός ότι οι παίκτες είναι αυτό το διάστημα σε διακοπές, μέχρι και την Παρασκευή όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, δεν είναι βοηθητικό για τον Γιούστε.

Ο Λανγκ είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι ενώ θυμίζουμε πάντως πως στο ματς κόντρα στο Αποέλ ο Κίκο είχε αντικαταστήσει τον Ψάλτη και ίσως να έχει και αυτό το σενάριο στο μυαλό του ο Μπεργκ.