Home TOP NEWS Συνέχεια και συνέπεια μας οδηγούν στη νίκη τη Δευτέρα

Συνέχεια και συνέπεια μας οδηγούν στη νίκη τη Δευτέρα


Σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία, ύστερα από τους αγώνες που έδωσε στα Ευρωπαϊκά προκριματικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε το πρώτο της φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος στην «Αρένα».  Η ήττα το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου δεν μας άξιζε. Ήμασταν καλύτεροι από την αντίπαλο μας, δεχθήκαμε δύο τέρματα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαμε στις εγχώριες διοργανώσεις άσχημα.

Τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά. Φιλοξενούμε την ΑΕΚ στο ΓΣΠ όντας σε καλή φόρμα και ενδεχόμενη νίκη θα μας φέρει τρεις βαθμούς πιο κοντά στην αντίπαλο μας. Οι κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας παρουσιάζονται φέτος πολύ δυνατοί, βρίσκονται μία ανάσα από την κορυφή και δικαιούνται να ονειρεύονται τίτλο. Βέβαια την Δευτέρα για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Αναμένουμε να δούμε μία συνέχεια στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, να καταφέρει να εμφανίσει ξανά φρεσκάδα, να είναι επιθετική στο γήπεδο και να μπορέσει να επιβληθεί της αντιπάλου της.

Φαμπιάνο και Γιούστε είναι στο απουσιολόγιο, μαζί και ο μόνιμα απών Κούσουλος. Οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι και στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για τον αγώνα. Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις για να βγει το πλάνο του Νορβηγού.