Home TOP NEWS Τελευταίο στην Ευρώπη και μετά… φουλ για αντεπίθεση!

Τελευταίο στην Ευρώπη και μετά… φουλ για αντεπίθεση!

Η ομάδα μας την ερχόμενη Πέμπτη (9/12) θα φιλοξενήσει την Καϊράτ Αλμάτι στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ουσιαστικά με το παιχνίδι κόντρα στους Καζάκους θα ξεμπερδέψει μια και καλή με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του κι ακολούθως θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνει για την διατήρηση των κεκτημένων.

Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, ο Νορβηγός κόουτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα μας με αρκετές αλλαγές και ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετό χρόνο στους προηγούμενους αγώνες, όπως οι Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους και Ασημένος, ο Μπαρισού και ο Μποτεάκ.

Πάντως το μυαλό όλων σίγουρα θα είναι στο σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική, ωστόσο όλοι όσοι θα κληθούν να αγωνιστούν θα παίξουν ελεύθερα, να απολαύσουν το παιχνίδι και χωρίς πίεση θα επιδιώξουν κόντρα στους Καζάκους να πάρουν θετικό αποτέλεσμα που θα επιφέρει στην ομάδα μας χρηματικό όφελος, αλλά και βαθμούς στην Ευρώπη.