Home TOP NEWS Τριάντα βαθμοί στο τραπέζι μέχρι τα πλέυ-οφ

Τριάντα βαθμοί στο τραπέζι μέχρι τα πλέυ-οφ


Είναι σωστό αυτό που ανέφερε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Χένινγκ Μπεργκ. Ότι δηλαδή είναι καλό, όταν είσαι βαθμολογικά πίσω, να έχεις παιχνίδια στο χέρι. Βέβαια μετά την τοποθέτηση του αυτή ακολούθησε η ήττα από τη Δόξα, η οποία ήρθε για να μας προσγειώσει ανώμαλα, ύστερα από κάποια συνεχόμενα καλά παιχνίδια.

Η διαφορά μας σήμερα από την κορυφή είναι μεγάλη, θα μπορούσε βέβαια να είναι και μεγαλύτερη αν κέρδισε ο Απόλλων ή η ΑΕΚ. Θα έλεγε κανείς ότι μετά την απρόσμενη ήττα μας, λίγα πράγματα διαφοροποιήθηκαν σε ότι αφορά στις βαθμολογικές διαφορές. Μπήκε ωστόσο δυναμικά στο παιχνίδι της εξάδας η Πάφος.

Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά σε ότι αφορά στα μαθηματικά τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, 30 βαθμούς στο τραπέζι. Ευελπιστούμε ότι τους πρώτους έξι από αυτούς, θα τους πάρει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και ακολούθως πάλι θα παίζει με την πίεση στους ώμους της. Από αυτούς λοιπόν τους 30 βαθμούς θεωρούμε πως για να είμαστε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην τελευταία κρίσιμη φάση της σεζόν, δεν μπορούμε να απωλέσουμε πάνω από 5, μπορεί να λέμε και πολλούς.

Το σερί σε αυτή τη φάση είναι επιβεβλημένο. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες, αυτό μας έδειξε χωρίς όμως την ανάλογη σταθερότητα, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι το εντυπωσιακό παρά μόνο να καταφέρει να διατηρήσει ένα ψηλό στάνταρ απόδοσης στα παιχνίδια της. Αν γίνει αυτό τότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε και τη διαφορά σιγά σγιά να ροκανίζεται.