Home TOP NEWS Απουσιάζει με άδεια στην Κροατία ο Ατιέμγουεν

Απουσιάζει με άδεια στην Κροατία ο Ατιέμγουεν


Προκάλεσε σύγχυση η φωτογραφία που ανέβασε ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν από την Κροατία, θεωρώντας αρκετοί ότι, ο ποδοσφαιριστής είναι “καμένο” χαρτί και ότι, δεν υπολογίζεται από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, στον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό έχει παραχωρηθεί άδεια από την ομάδα μας για να ταξιδέψει στην Κροατία για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Η σύντροφος του Ατιέγμουεν διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και λίαν συντόμως θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους γι’ αυτό και παραχωρήθηκε άδεια στον ποδοσφαιριστή μας για να είναι κοντά της.

Να σημειώσουμε ότι, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποδεσμευτεί και δεν είναι παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι, αν η ομάδα μας κινηθεί για απόκτηση ποδοσφαιριστή θα πρέπει να ελευθερωθεί μια θέση ξένου στο ρόστερ και δεν αποκλείεται τότε να γίνει προσπάθεια να τερματιστεί ο δανεισμός του Ιγιάγι Ατιέγμουεν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μας.

Αν οι “πράσινοι” δεν προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή τότε στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε την δεδομένη στιγμή, ο Νιγηριανός θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σέζον.