Home TOP NEWS Χωρίς περιθώριο λάθους…

Χωρίς περιθώριο λάθους…


Πάμε στην Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη για να αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι έξι βαθμών, σε ότι αφορά στην εισοδο στην εξάδα, και χωρίς την πολυτέλεια για άλλες απώλειες, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να λέμε πως διεκδικούμε πρωτάθλημα.

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη και οι διαφορές που έχουν δημιουργηθεί μπορούν να σμυκρίνουν, φτάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει να παίρνει νίκες, διαδοχικά, έχοντας μπροστά της πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Πέραν των Μπασιρού και Ουζόχο, οι οποίοι βρίσκονται με την αποστολή των χωρών τους για το Κόπα Άφρικα, εκτός μένεις ο τιμωρημένος Λανγκ, ο τραυματίας Σέχου και σίγουρα άλλος ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για άλλο ένα κρούσμα.

Όποια κι αν είναι τα αγωνιστικά δεδομένα η ΟΜΟΝΟΙΑ υποχρεούται να πάει στην Πάφο και να κυνηγήσει μόνο νίκη. Ξέρουμε πως απέναντι μας θα βρούμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, προερχόμενη από σπουδαία νίκη στην «Αρένα» και η οποία βρίσκεται πάνω από εμάς στον πίνακα έχοντας έναν βαθμό περισσότερο. Οπότε έυκολο μπορεί να αντιληφθεί κανείς την κρισιμότητα του παιχνιδιού στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ήδη ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με την προετοιμασία, για το παιχνίδι της Τετάρτης, να μπαίνει από αύριο στην τελική ευθεία.