Home TOP NEWS Αρχίζουν να βάζουν και να βγάζουν…

Αρχίζουν να βάζουν και να βγάζουν…


Το μεταγραφικό παράθυρο είναι από χθες ανοικτό για τις ομάδες που επιθυμούν να κάνουν τις κινήσεις τους μέσα στον τρέχοντα μήνα. Αναμένουμε κι εμείς να δούμε τις θα επιλέξουν να κάνουν Μπεργκ και Ταραπουλούζης, σε ποιες θέσεις θα ενισχύσουν την ομάδα, ποια θα είναι τα ονόματα που θα αφιχθούν και βεβαίως ποιοι θα επιλεγούν να αποχωρήσουν.

Αυτό που βγαίνει, εδώ και λίγο διάστημα, προς τα έξω από την ομάδα είναι η ετοιμότητα, σε ότι αφορά στο πλάνο για τον προγραμματισμό, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν έχουν εντοπιστεί οι στόχοι, αν έχουμε ήδη μπει σε διαπραγματεύσεις μαζί με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ή ακόμα αν υπάρχουν ήδη και κάποιες συμφωνίες.

Το δεδομένο είναι πως ο κόσμος της ομάδας περιμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, θέλοντας να δει την ομάδα ενισχυμένη με ποιότητα και βάθος, ενόψει της συνέχειας της χρονιάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα προγραμματισμού προσανατολίζεται στην απόκτηση, σε πρώτη φάση, ενός επιτελικού μέσου. Είναι και η περίπτωση Ασάντε για τον οποίο ακόμη δεν προκύπτει ακόμη κάποια εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις.

Θεωρούμε πάντως δεδομένο πως μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν σίγουρα 2 κινήσεις με την ένταξη νέων ποδοσφαιριστών, ενδεχομένως ο Γκανέζος να είναι ο τρίτος ενώ δεν αποκλείεται η ομάδα να εξαντλήσει τις 4 κινήσεις που δικαιούται. Κατά την άποψη μας αυτό είναι που πρέπει να γίνει.