Home TOP NEWS Match Report: 5-0 με διαφορετικούς σκόρερ και με πολλούς να παίρνουν χρήσιμο...

Match Report: 5-0 με διαφορετικούς σκόρερ και με πολλούς να παίρνουν χρήσιμο χρόνο συμμετοχής


Ήταν εμφανής η ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον αγωνιστικό χώρο. Φτιάξαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όχι πολλές, με τη διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μας να είναι καλή. Πετύχαμε ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να πιέζουμε, δεν φορτσάραμε ιδιαίτερα όμως πήραμε τελικά μία εύκολη νίκη με εύρος που μας στέλνει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Δεν απειληθήκαμε καθόλου ήταν  είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ασάντε σκόραρε ξανά ύστερα από 11 μήνες. Πήραν χρόνο επίσης οι Μποτεάκ, σκόραρε κι ένα γκολ με πέναλτι,  και Γιούστε ο οποίος έδειξε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο νεαρός Κωνσταντίνος Χρίστου ένα πολύ ωραίο τέρμα ενω θετικό το γεγονός ότι τα πέντε τέρματα μας σημείωσαν διαφορετικοί παίκτες. Ασάντε, Μποτεάκ, Κακουλλής, Τσέποβιτς και Χρίστου.

Η προσοχή μας τώρα στο κύπελλο.

Οι φάσεις του Α’ Ημιχρόνου

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στα πρώτα δευτερόλεπτα όταν ο Λέτσιακς έκανε πλασέ στην εστία από πλάγια αριστερά και δύσκολα ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Χαραλάμπου, ο Κακουλλής έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 5ο λεπτό ο Παναγιώτου έδωσε ωραία κάθετη στον Κακουλλή που τελείωσε με μία τη φάση όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία.

Στο 14ο λεπτό έγινε κλέψιμο μπροστά στην αντίπαλη περιοχή, πήρε μπάλα ο Μποτεάκ ο οποίος γύρισε και ανέβηκε λίγο, είδε την κίνηση δίπλα του Ασάντε, του έδωσε την πάσα και αυτός με πλασέ σκόραρε εύκολα.

Ένα σουτ από τον Μποτεάκ στο 16ο λεπτό πήγε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 25ο λεπτό βγήκε σέντρα από τον Λέτσιακς, ο Κακουλλής έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα μακρινό σουτ από τον Χαραλάμπους στο 36ο λεπτό έφυγε πολύ ψηλά.

Η πρώτη τελική για την Ξυλοτύμπου ήρθε στο 41ο λεπτό με ένα σουτ έξω από την περιοχή από τον Κάστρο το οποίο απέκρουσε ο Παναγή.

 

Β’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ στο δέυτερο ημίχρονο έγινε από τον Ασάντε ο οποίος βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, πλάσαρε όμως ήταν άστοχος.

Στο 51ο λεπτό ο Κακουλλή ανέβηκε από το  κέντρο, έφτασε έξω από την αντίπαλη περιοχή έκανε σουτ πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 53ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Λοίζου και Γκόμεθ στη θεση των Ασάντε και Ντίσκερουντ.

Στο 56ο λεπτό ο Χαραλάμπους έδωσε κάθετα στον Λοϊζου, αυτός έδωσε στον Μποτεάκ ο οποίος από κοντά πλάσαρε όμως η μπάλα δεν πήγε μέσα και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 61ο λεπτό ο Κακουλλής σκόραρε ύστερα από μπαλιά του Λοϊζου όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 62ο λεπτό ο Λανγκ έδωσε τη θέση του στον Τσέποβιτς.

Πολύ ωραίο σουτ έκανε ο Χαραλάμπους έξω από την περιοχή στο 66ο λεπτό με τον τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 71ο λεπτό ο Τσέποβιτς ανέβηκε από αριστερά, είδε τον Λοϊζου και του έδωσε πάσα έξω από την περιοχή, αυτό έφερε στο αριστερό του, σούταρε όμως άστοχα.

Στο 74ο λεπτό ο Λέτσιακς μπήκε στην περιοχή, έκανε γύρισμα στον Κακουλλή που πλάσαρε πάνω σε αμυνόμενο, η μπάλα πήγε στον Λοϊζου που σούταρε όμως δέχθηκε την ίδια στιγμή αντικανονικό μαρκάρισμα στην περιοχή και πήρε πένταλτι. Το εκτέλεσε ο Μποτεάκ και σκόραρε.

Στο 75ο λεπτό του αγώνα μπήκε στο γήπεδο ο Κωνσταντίνος Χρίστου παίρνοντας τη θέση του Μποτεάκ.

Στο 79ο λεπτό ο Λοϊζου τσίμπησε τη μπάλα στην περιοχή για τον Κακουλλή που έκανε κεφαλιά όμως για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Στο 80ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε ακόμα ένα άστοχο σουτ.

Στο 87ο λεπτό ο Τσέποβιτς έδωσε κάθετα στον Λέτσιακς που έφυγε από αριστερά, είδε τον Κακουλλή στην περιοχή, του πάσαρε, αυτός έκανε το ξεπέταγμα και σκόραρε από κοντά.

Στο 90ο λεπτό ο Τσέποβιτς έδωσε κάθετα στον νεαρό Κωνσταντίνο Χρίστου αυτό έκανε ένα κοντρόλ και σούταρε με το αριστερό για να σκοράρει ένα ωραίο γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα σκόραρε και ο Τσέποβιτς ύστερα από υπέροχη πάσα με τακουνάκι από τον Κακουλλή.