Home TOP NEWS Match Report: Μεστή εμφάνιση και σημαντική νίκη που φέρνει αισιοδοξία

Match Report: Μεστή εμφάνιση και σημαντική νίκη που φέρνει αισιοδοξία


Έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η νίκη της με 1-0 ήταν απόλυτα δίκαιη και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αν εκμεταλλευόμασταν τις πάμπολλες προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε στο παιχνίδι.

Ήμασταν καλύτεροι σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, πολύ πιο επιθετικοί, κρατώντας τη μπάλα και προσπαθώντας να δημιουργήσουμε με οργανωμένο παιχνίδι. Έκαναν τρομεροή προσπάθεια οι Ασημένος και Χαραλάμπους στο κέντρο, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων ο Λοϊζου ο οποιος βοήθησε και αμυντικά ενώ ο Κακουλλής ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε έυστοχα ο Παπουλής.

Έχασε πάντως και ο Ολυμπιακός μία τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει όμως ο Φάμπιάνο δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα του όμως όσο περνούσε η ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να επιβάλλεται. Η ομάδα προσπαθούσε κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τους Κίκο και Λοϊζου. Μάλιστα σε 2-3 περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά ο Λοϊζου βρέθηκε σε θέση για να δημιουργήσει όμως οι μεταβιβάσεις του δεν ήταν ουσιαστικές. Έδειξε πάντως και ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Είχε καλή κυκλοφορία η ομάδα η οποία προσπαθούσε ορθόδοξα να φτάσει έξω από τα τετράγωνα του Ολυμπιακού.

Ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή που επέβαλε το ρυθμό του παιχνιδιού, βγήκε πολύ περισσότερες φορές μπροστά όμως αδυνατούσε να φτάσει στο γκολ. Τελικά η λύση για την ομάδα μας ήρθε από τα 11 βήματα με τον Παπουλή ο οποίος εκτέλεσε έυστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κακουλλής.

Πολύ σημαντικό τρίποντο σε ένα βράδυ στο οποίο μπήκε στο γήπεδο η ομάδα με πολλές απουσίες ωστόσο όσοι αγωνίστηκαν έβγαλαν τον Μπεργκ ασπροπρόσωπο.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ολυμπιακό με το σουτ του Πεχιλβάνη και τον Φαμπιάνο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 14ο λεπτό με τον Λοϊζου ο οποίος πήρε πάσα από τον Παπουλή στην περιοχή, έκανε ντρίμπλα και απέφυγε τον Πεχλιβάνη, σούτερα μπροστά στον Μολ όμως ο αμυντικός του Ολυμπιακού πρόλαβε και έβαλε την κόντρα.

Στο 21ο λεπτό ο Κίκο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ππαουλής πετάχτηκε στην περιοχή, έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 22ο λεπτό ο Χαραλάμπους ευνοήθηκε από διώξιμο της άμυνας του Ολυμπιακού, βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το επιχείρησε όμως ήταν άστοχο.

Στο 28ο λεπτό ο Λέτσιακς έστειλε σέντρα στην περιοχή, απομάκρυνε η άμυνα προσωρινά αφού ο Χαραλάμπους έδωσε πάσα κάθετη στον Παπουλή ο οποίος με πλάτη στο τέρμα, γύρισε σούταρε με βολέ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 29ο λεπτό ο Κα πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε ένα πολύ επικίνδυνο πλασέ το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 39ο λεπτό βγήκε μια μακρινή μπαλιά από τον Λέτσιακς, έτρεξε ο Κακουλλής ο οποίος κυνήγησε τη φάση, έγινε λανθασμένο γύρισμα από αμυντικό προς τον Μολ, ο Κακουλλής τον πρόλαβε, έπεσε στα πόδια του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, τον ανέτρεψε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο Παπουλής εκτέλεσε και σκόραρε.

Στο 45ο λεπτό ο Σάλι εκτέλεσε απευθείας φάουλ αναγκάζοντας τον  Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση.

Β Ημίχρονο

Το σουτ του Κα στο 55ο λεπτό δεν ανησύχησε τον Φαμπιάνο που άρπαξε εύκολα τη μπάλα.

Στο 57ο λεπτό συνδυάστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Κα στην περιοχή μας, έκανε πλασέ πάνω στον Φαμπιάνο.

Ένα σουτ από δύσκολο σημείο έκανε στο 62ο λεπτό ο Λοϊζου, η μπάλα κόντραρε στον Σαμπίνια και έφυγε κόρνερ.

Στο 66ο λεπτό ο Λέτσιακς βρέθηκε σε θέση για σουτ πλάγια αριστερά έξω από την αντίπαλη περιοχή, πλάσαρε με το δεξί με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Παπουλής στο 67ο λεπτό.

Απί στευτη ευκαιρία έχασε στο 71ο λεπτό ο Ολυμπαικός. Ο Γκουστάβο πλάσαρε στη δεξιά γωνία του Φαμπιάνο, ο Βραζιλιάνος απέκρουσε με δυακολία, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο και μετά στο οριζόντιο δοκάρι και ενώ ακολουθούσε ο Σάλι για να σκοράρει με τον Φαμπιάνο εξουδετερωμένο δεν πρόλαβε τη μπάλα που έφυγε κόρνερ.

Στο 72ο λεπτό ο Σάλι έκανε σουτ από απόσταση το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Φαμπιάνο.

Τρομερή ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 78ο λεπτό όταν ο Παπουλής του έδωσε έτοιμο γκολ όμως ο Ανδρόνικος πλάσαρε όμως ο Μολ έκανε σπουδαία απόκρουση.

Στο 79ο λεπτό ο Ιγιάγι πήρε τη θέση του Παπουλή.

Πολύ καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή στο 80ο λεπτό όταν ο Τζιωνής έκανε ανέβασμα έφτασε έξω από την περιοχή, πλάσαρε όμως ο Μολ απέκρουσε δύσκολα.

Στο 81ο λεπτό ο Ασημένος έδωσε τη θέση του στον Ψάλτη.

Ο Νάνι έκανε σουτ στο 84ο λεπτό το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 87ο λεπτό ο Τσέποβιτς μπήκε στη θέση του Κακουλλή και ο Γιούστε στη θέση του Χαραλάμπους.

Ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μανρίκε.