Home TOP NEWS Τέταρτος στον κόσμο σε λεπτά συμμετοχής ο Λοϊζου

Τέταρτος στον κόσμο σε λεπτά συμμετοχής ο Λοϊζου


Μια πολύ εντυπωσιακή επίδοση του Λοΐζου Λοΐζου καταγράφει στην τελευταία του έρευνα το CIES (διεθνές παρατηρητήριο ποδοσφαίρου). Ο νεαρός άσος της Ομόνοιας κατατάσσεται στην τέταρτη θέση των ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν το 2003 και έπειτα με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής το 2021.

Το κοντέρ του 18χρονου μεσοεοπιθετικού του «τριφυλλιού» έγραψε 2733’ από την 1 Ιανουαρίου 2021 έως τις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, επίδοση που τον κατατάσσει στην τέταρτη θέση όλου του κόσμου!

Στην πρώτη θέση με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής με παίκτες γεννημένους μετά το 2003 βρίσκεται το παιδί «θαύμα» της Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ! Ο 18χρονος εξτρέμ κατέγραψε το εξωπραγματικό για την ηλικία του 3921’, αγωνιζόμενος στη γερμανική ομάδα και την Εθνική Αγγλίας. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Φαμπρίτσιο Ντίαζ της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη), τρίτος ο Φλόριαν Βιρτς της Μπάγερν Λεβερκούζεν με 2965’, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει το ανερχόμενο αστέρι του ρωσικού ποδοσφαίρου, Αρσέν Ζαχαριάν της Ντιναμό Μόσχας.

Untitled 2

Από goalphilenews