Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και Europa League με πολλές επιλογές / Παίξε Μπάλα με την...

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και Europa League με πολλές επιλογές / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Μετά από την επανέναρξη του Champions League τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα το Europa League και το Europa Conference League. Υπάρχει όμως και ένα κρίσιμο ντέρμπι για το πρωτάθλημα CYTA της Κύπρου.


Το φετινό πρωτάθλημα CYTA της Κύπρου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με τις συνεχείς εναλλαγές των ομάδων στις έξι πρώτες θέσεις. Σήμερα διεξάγεται το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση (18:00) και έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ Λάρνακας αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο. Στους επτά τελευταίους αγώνες του έκανε έξι νίκες και μία ισοπαλία ενώ παραμένει αήττητος στους 15 τελευταίους.

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ έχοντας το ίδιο πλήθος αγώνων. Παραμένει αήττητη στους εννέα τελευταίους αγώνες της  και οι έξι πιο πρόσφατοι ήταν Goal/Goal, δηλαδή σκόραρε και δέχτηκε γκολ.

Στον πρώτο γύρο η Ανόρθωση νίκησε εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με σκορ 2-1. Από τον αγώνα εκείνο και μετά ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε καμία ήττα.

Στην Bet on Alfa η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται σε απόδοση 1.95, η ισοπαλία στο 3.30, η νίκη της Ανόρθωσης στο 3.70, το Over 2.5 στο 2.10, το Under 2.5 στο 1.65 και το Goal/Goal στο 1.90.

Στα ημίχρονα-τελικά με τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 16.00, το Χ/Χ στο 5.10 και το 2/Χ στο 16.00. Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα της Bet on Alfa:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.40

Νίκη ΑΠΟΕΛ & Goal/Goal – Απόδοση 4.40

Νίκη Ανόρθωσης & Goal/Goal – Απόδοση 8.00

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.60

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Νάπολι (19:45) ξεχωρίζει από τους σημερινούς αγώνες για το Europa League. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη βδομάδα στην Ιταλία. Δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Βρέθηκε στο Europa League λόγω του ότι κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο πίσω από Μπάγερν και Μπενφίκα. Η Νάπολι στους έξι τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα έχει κάνει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ ζορίστηκε αλλά κατάφερε να προκριθεί.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 2.05, η ισοπαλία στο 3.45, η νίκη της Νάπολι στο 3.60, το Over 2.5 στο 1.80, το Under 2.5 στο 2.00 και το Goal/Goal στο 1.65.

Ο Ολυμπιακός συνεχίσει στο Europa League και σήμερα επισκέπτεται την Αταλάντα (22:00) η οποία δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Στο πρωτάθλημα της Serie A είναι πανίσχυρη εκτός έδρας αλλά ως γηπεδούχος έχει πετύχει μόνο τρεις νίκες σε δώδεκα αγώνες. Ο Ολυμπιακός έρχεται από νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με σκορ 1-0.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Αταλάντα προσφέρεται σε απόδοση 1.45, η ισοπαλία στο 4.60, η νίκη του Ολυμπιακού στο 6.60, το Over 2.5 στο 1.70, το Under 2.5 στο 2.10 και το Goal/Goal στο 1.90. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» έχει απόδοση 2.30. Η διπλή ευκαιρία Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 2.71 και το 2 Draw No Bet στο 5.00.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet ο τριπλός συνδυασμός «Over 2.5 γκολ & Goal/Goal & Over 8.5 κόρνερ» προσφέρεται σε απόδοση 3.29 στην Bet on Alfa.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.