Home TOP NEWS Δεν υπάρχει κάτι για την ώρα

Δεν υπάρχει κάτι για την ώρα


Η διαδικασία για την εξέυρεση του διάδοχου του Χένινγκ Μπεργκ δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Όπως είναι λογικό, ύστερα από την γνωστοποίηση της είδησης της λύσης της συνεργασίας με τον Νορβηγό, θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται προτάσεις στα γραφεία για προπονητές, από μάνατζερς.

Ήδη κάποια ονόματα έχουν γραφτεί στον τύπο όπως αυτά των Κέρκεζ και Λιάσου Λουκά. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν υπάρχει θέμα με κάποιον εκ των δύο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Η διοίκηση πρέπει να το τρέξει άμεσα. Να πιάσει δηλαδή άμεσα δουλειά και να πάρει μέσα στις επόμενες μέρες την απόφαση για τον αντικαταστάτη του Μπεργκ. Για την ώρα πάντως δεν έχουμε κάποια κινητικότητα. Θεωρούμε ωστόσο δεδομένο πως στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου στον πάγκο θα βρίσκεται ο νέος μας προπονητής.

Το ερωτηματικό ωστόσο που προκύπτει είναι στο κατά πόσον θα επιλεγεί κάποιος ο οποίος θα έρθει για να κριθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο ή θα επιλεγεί ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα τόσο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν αλλά και στην επόμενη.