Home TOP NEWS Επιστροφή στα γήπεδα για τους ανεμβολίαστους – Πληρότητα σε γηπέδα στο 70%

Επιστροφή στα γήπεδα για τους ανεμβολίαστους – Πληρότητα σε γηπέδα στο 70%

Επιστρέφουν στα γήπεδα και οι ανεμβολιάστοι όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης(15/2) ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Στην σημερινή συνεδρία του υπουργικού που προηγήθηκε των ανακοινώσεων για τις χαλαρώσεις, έφερε μεταξύ άλλων αλλαγή στα μέτρα που αφορούν τον αθλητισμό.


Από τις 21 Φεβρουαρίου 2022 λοιπόν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων χωρίς ιστορικό εμβολιασμού στα γήπεδα με την προϋπόθεση προσκόμισης αρνητικού Rapid test 24 ωρών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

-Από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την άρση της απαγόρευσης εισόδου σε άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα σε χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα, γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων, γάμους, βαπτίσεις και διαμονή σε ξενοδοχεία ή τουριστικά καταλύματα. Η είσοδος θα επιτρέπεται με την προσκόμιση SafePass (τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test ισχύος 24 ωρών).

-Παράλληλα ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, θα υπάρξει αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 70% της χωρητικότητας.