Home TOP NEWS Λίγες οι επιλογές στην άμυνα, πολλές στην επίθεση… βγαίνει το πλάνο με...

Λίγες οι επιλογές στην άμυνα, πολλές στην επίθεση… βγαίνει το πλάνο με στόχο την επιστροφή στις νίκες


Πάει την Τετάρτη στο Τσίρειο για να δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα η ομάδα και αν κερδίσει θα μείνει ζωντανή, πριν από την τελευταία αγωνιστική της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος, για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αρχίζει από αύριο, όταν θα επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις, να βγάζει το πλάνο του για την εντεκάδα στη Λεμεσό. Στην άμυνα οι επιλογές δεν είναι πολλές. Ο Γιούστε και ο Χούμποτσαν που επιστρέφει είναι σίγουροι όπως επίσης και οι Λέτσιακς και Σέχου.

Από κει και πέρα θα πρέπει να σκεφτεί ο Μπεργκ τον τρόπο για να δει την ομάδα βελτιωμένη και το κυριότερο, ουσιαστική. Είναι πολλοί που διεκδικούν θέση βασικού.

Αν θεωρήσει κάποιος πως οι Μιξ και Μπασιρού θα είναι οι δύο που θα παίξουν στο κέντρο, στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι οι Λοϊζου, Μποτεάκ, Λοβέρα, Παπουλής ενώ στην επίθεση οι Ασάντε, Τσέποβιτς, Ματάβς (αν προλάβει να εγγραφεί) και Κακουλλής.

Επιλογές στην επίθεση υπάρχουν. Το ζήτημα είναι να επιλεγούν αυτοί που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό και θα οδηγήσουν την ομάδα στην επιστροφή της στις νίκες.

Στο σημείο του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε χρειάζεται η ομάδα ψυχολογική τόνωση αφού οι διαδοχικές απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα έχουν δημιουργήσει, φυσιολογικά, και έλλειψη αυτοπεποίθησης εντός της ομάδας. Οπότε μία καλή παρουσία και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα βοηθήσει για τη συνέχεια, έχοντας μπροστά μας και τον σημαντικό αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, στον οποίο ότι κι αν ισχύει βαθμολογικά η νίκη πρέπει να επιτευχθεί.