Home TOP NEWS Ο Έρικ Μποτεάκ για το παιχνίδι με τον Αποέλ

Ο Έρικ Μποτεάκ για το παιχνίδι με τον Αποέλ

Ο Έρικ Μποτεάκ μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του μεθαυριανού ντέρμπι κόντα στον Αποέλ.


Οι δηλώσεις του:

Σημαντικό ντέρμπι κόντρα στον Αποέλ. Ποιές είναι οι σκέψεις σου γι’ αυτό το παιχνίδι; “Θα είναι ακόμη ένα παιχνίδι. Πάντα απέναντι στον Αποέλ είναι μια μεγάλη μάχη. Πρέπει να πιστέψουμε γιατί έχουμε μια μικρή πιθανότητα να πάρουμε μέρος στα πλέι – οφ. Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό. Ξέρουμε ότι όλοι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμενουν συνεχώς αυτό το παιχνίδι και έτσι θα παλέψουμε γι’ αυτούς επίσης”.

Μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, η ομάδα μας με νίκη έχει ελπίδες για το πρώτο γκρουπ…
“Πρέπει να ποστέψουμε. Η Πάφος παίζει με τον Άρη, ο Άρης είναι επίσης μια καλή ομάδα και θέλει να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα. Θα είναι ακόμη ένα παιχνίδι για την Πάφο. Αρχικά να κάνουμε τα πάντα από μέρους μας για να κερδισούμε τον Αποέλ και μετά το παιχνίδι θα δούμε το αποτέλεσμα της Πάφου”.

Έκανες ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Άρη, ανοίγοντας το σκορ με ένα πολύ ώραι πέναλτι. Ένα σχόλιο γι’ αυτό. “Ήξερα ότι αυτός ο τερματοφύλακας είναι γρήγορος, έτσι στο μυαλό μου είχα να σουτάρω πάνω από αυτόν. Ήταν ωραίο πένλατι. Δεν έχασα ποτέ πέναλτι στην καριέρα μου, εκτέλεσα πολλά αλλά πότε δεν αστόχησα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι”.

Οι φίλαθλοι μας περιμένουν τον αγώνα και θα έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα. Τι έχεις να τους πεις; “Είμαι σίγουρος 100% ότι θα υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα απέναντι σε αυτή την ομάδα. Θα παλέψουμε για εμάς, θα παλέψουμε γι’αυτούς, θα παλέψουμε για όλους τους φίλυς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σίγουρα. Θα υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο την Παρασκευή”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: