Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για τον αγώνα, τη μάχη της εξάδας, τους Ματάβς και...

Ο Μπεργκ για τον αγώνα, τη μάχη της εξάδας, τους Ματάβς και Λοβέρα και το κύπελλο


Είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη ο Χένβινγκ Μπεργκ

Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Η απόδοση μας ήταν σταθερή, συμπαγής. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές. Ίσως να ήταν κόκκινη στο χέρι στο πέναλτι. Είχαμε και μία καλή ενέργεια στο δεύτερο γκολ με τον Ανδρόνικο. Είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Για την εξάδα: Χρειαζόμασταν νίκη για να έχουμε ελπίδες. Εξαρτόμαστε από άλλα αποτελέσματα. Θα πρέπει όμως να κερδίσουμε και το Αποέλ στην επόμενη αγωνιστική, αν έχουμε ακόμη ελπίδες,  όμως δεν μπορούμε να καθορίσουμε το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ αδίκησε τον εαυτό της φέτος: Αν δεν έχουμε αρκετούς βα8θμούς δεν έχουμε αρκετούς βαθμούς. Μερικές φορές η απόδοση σου είναι καλή και δεν σου δίνει βαθμούς, άλλες φορές δεν είναι καλή και σου δίνει. Είναι μία μακρά σεζόν, δεν είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα μας, θέλαμε να τα πάμε καλύτερα όμως χαιρόμαστε σήμερα διότι έχουμε κάποιες ελπίδες και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και θα δούμε. Αν δεν μπούμε τελικά στην εξάδα είναι διότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί.

Για Ματάβς και Λοβέρα: Είναι καινούργιοι μαζί μας. Για τον Τιμ χρειαστήκε χρονο για να τον εντάξουμε  στο ρόστερ κάτι που δεν ήταν καλό. Είναι γκολτσής. Συνήθως κυριαρχούμε στα παιχνίδια μας όμως αυτό δεν έγινε σήμερα. Αν του δίναμε τη μπάλα στο κουτί θα μπορούσε να κάνει καλά πράγματα όμως σήμερα δεν τον τροφοδοτήσαμε όσο έπρεπε. Ο Λοβέρα πήγε καλά. Έδειξε τις ικανότητες του. Είχε συμμετοχή, μπήκε στους συνδιασμούς, διεκδίκησε κι ένα πέναλτι όμως έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία, είναι αθλητικός και έκανε καλό ξεκίνημα με την ομάδα μας.

Για την κλήρωση του κυπέλλου: Δεν το σκεφτόμαστε, δεν το καθορίζουμε. Θα παίξουμε με όποιον τύχει. Νιώθουμε ότι έχουμε την ομάδα να παλέψουμε για το κύπελλο. Αυτός είναι σήμερα ένας μεγάλος μας στόχος.