Home TOP NEWS Παρασκευάς Χρίστου: “Ο Έρικ θέλει να μείνει Κύπρο, θέλει να μείνει στην...

Παρασκευάς Χρίστου: “Ο Έρικ θέλει να μείνει Κύπρο, θέλει να μείνει στην Ομόνοια – Ακόμη δεν είχαμε κάποια επαφή με την ομάδα”

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που θα πρέπει να διαπραγματευτεί το μέλλον του στην ομάδα μας το ερχόμενο καλοκαίρι είναι και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Έρικ Μποτεάκ και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επαφή μέσω του εκπρόσωπου του ποδοσφαιριστή και της Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Ο εκπρόσωπος του Έρικ Μποτεάκ, Παρασκευάς Χρίστου, σε δηλώσεις του στον Super Sport ξεκαθάρισε ότι ο Γάλλος μεσοαμυντικός θα δώσει προεταιρεότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει στην Κύπρο και σε άλλη ομάδα καθώς του αρέσει η ζωή στο νησί.

Η σχετική τοποθέτηση:

«Το συμβόλαιο του τελειώνει με την Ομόνοια και ακόμη δεν είχαμε κάποια επαφή με την ομάδα. Ο Έρικ θέλει να μείνει Κύπρο, θέλει να μείνει στην Ομόνοια, αλλά δεν σημαίνει ότι οι άλλες οι πόρτες δεν είναι ανοιχτές. Αν η Ομόνοια δεν ενδιαφέρεται, θα πάει κάπου αλλού στην Κύπρο».

Επίσης ο Παρασκευάς Χρίστου κλήθηκε να σχολιάσει και τους τραυματισμούς του Έρικ Μποτεάκ, αλλά και την ηλικία του καθώς τον Αύγουστο θα κλείσει τα 35 του χρόνια. «Ο Μποτεάκ είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα. Επανήλθε από τραυματισμό, ήταν άτυχος γιατί είχε δύο χτυπήματα στο ίδιο σημείο. Στον πρώτο αγώνα που επέστρεψε, έτρεχε πολύ και ήταν σαν να μην έλειψε ποτέ. Η ηλικία των 34 χρονών είναι αριθμός για τον Έρικ. Μπορεί να τρέξει πολύ πιο καλά από αρκετά νεαρούς ποδοσφαιριστές και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές».

Πηγή: sport-fm.com.cy