Home TOP NEWS Ποιος θα αντικαταστήσει τον Φώτη στο ντέρμπι

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Φώτη στο ντέρμπι


Επέλεξε ο Χένινγκ Μπεργκ να πάρει μαζί του, στον αγώνα με τον Άρη, τον Φώτη Παπουλή και να τον αφήσει να κετίσει την ποινή της τιμωρίας του στον αγώνα με το Αποέλ. Ολόσωστο το σκεπτικό του αφού έκρινε πως, για να πάει η ομάδα με βαθμολογικό κίνητρο στο τελευταίο παιχνίδι, έπρεπε πρώτα να κερδίσει τον Άρη.

Δεδομένη λοιπόν η απουσία του Ελλαδίτης στον επόμενο αγώνα. Για τη θέση πίσω από τον επιθετικό κορυφής υπάρχουν κάποια σενάρια τα οποία σίγουρα ο Μπεργκ δουλεύει μέσα στο μυαλό του μέχρι να αποφασίσει. Υπάρχουν πολλές μέρες μέχρι τον αγώνα της 25ης Φεβρουαρίου, οπότε έχει την πολυτέλεια ο προπονητής μας να κάνει τις δοκιμές του και να καταλήξει.

Είτε θα αλλάξει πρόσωπο ο Μπεργκ, είτε θα αλλάξει σχήμα και να παίξει με δύο επιθετικούς. Αν πάει για αλλαγή προσώπου, στη θέση του Παπουλλή μπορούν να τοποθετηθούν οι Λοβέρα, Μιξ και  Μποτεάκ, ενώ είδαμε και τον Τσέποβιτς στο παιχνίδι με τον Εθνικό να αναλαμβάνει ρόλο περιφερειακού επιθετικού και έκανε μάλιστα καλό παιχνίδι.

Αν πάει σε αλλαγή σχηματισμού τότε δύο εκ των Ματάβς, Τσέποβιτς, Κακουλλή και Ασάντε θα παίξουν μαζί μπροστά. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον αν η επιλογή του Μπεργκ για το Νο. 10 είναι ο Λοβέρα, αφού θα τον δούμε και σε αυτό το ρόλο πρώτη φορά.