Home TOP NEWS Ποιος θα αποφασίσει το νέο προπονητή τώρα;

Ποιος θα αποφασίσει το νέο προπονητή τώρα;

Το πρωί της Δευτέρας (28/2) έσκασε η “βόμβα”, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανακοινώνει την απομάκρυνση του Χένινγκ Μπεργκ και του βοηθού του Καζ Σοκολόφσκι, από τον πράσινο πάγκο.


Από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται ακόμη στον θεσμό του κυπέλλου και θα δώσει τα πάντα για να το κατακτήσει και να σώσει ότι σώζεται από αυτή την σέζον, είναι γεγονός ότι μας ξάφνιασε όλους η απομάκρυνση του Χένινγκ Μπεργκ σε αυτό το χρονικό σημείο.

Τελικά δεν δόθηκε πίστωση χρόνου στον Νορβηγό τεχνικό, για να παίξει το τελευταίο του χαρτί στο κύπελλο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να του δείχνει την πόρτα εξόδου κι όπως εξήγησε στην ανακοίνωση αυτή η απόφαση πάρθηκε με στόχο να μπορέσει να έρθει η αγωνιστική ανακάμψη.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται απ’ όλους που βρίσκονται γύρω στην ομάδα είναι το ποιος θα αποφασίσει για την πρόσληψη του νέου αφεντικού της ΟΜΟΝΟΙΑ που θα έρθει να καθίσει στον πάγκο.

Μετά την απόμακρυνση του Νεόφυτου Λάρκου που εκτελούσε χρέη Αθλητικού Διευθυντή,  η ομάδα μας κινείται χωρίς μοντέλο και τώρα θα υπάρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ποιος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει την πρόσληψη του νέου προπονητή που θα κάτσει στον πράσινο πάγκο και με ποιο κριτήριο θα το πράξει αυτό.