Home TOP NEWS Πριν τα παιχνίδια του κυπέλλου ο νέος προπονητής

Πριν τα παιχνίδια του κυπέλλου ο νέος προπονητής

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα (28/2) ζει στην μετά-Μπεργκ εποχή, αφού ως γνωστόν ο Νορβηγός κόουτς αλλά και και ο στενός του συνεργάτης Καζ Σοκολόφσκι αποτελούν παρελθόν από το “Ηλίας Πούλλος”.


Προσωρινά στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή ο τεχνικός της U19, Μάριος Νικολάου, ενώ αυτός θα είναι που πιθανότατα θα κοουτσάρει την ομάδα μας και στο πρώτο παιχνίδι της Β’ φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Στην ομάδα μας ήδη δουλεύουν και έχουν κάνει μια λίστα με πιθανούς υποψήφιους προπονητές και ένας εξ αυτών θα είναι αυτό που θα κληθεί να κάτσει στον “καυτό” πράσινο πάγκο. Επίσης κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα και του χρόνου συνεπώς η απόφαση εκ των δεδομένων μοιάζει να είναι πολύ πιο σοβαρή.

Στόχος των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η εξεύρεση του νέου προπονητή να γίνει πριν το πρώτο παιχνίδι για τους “8” του κυπέλλου με την ΑΕΛ ή τον Απόλλωνα, έτσι ώστε να μπορέσει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε σε πρόκριση στα ημιτελικά.