Home TOP NEWS Το αφιέρωμα του OmonoiaNews στον Γκόμεθ (Φωτογραφίες/βίντεο)

Το αφιέρωμα του OmonoiaNews στον Γκόμεθ (Φωτογραφίες/βίντεο)

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έσκασε” η είδηση στα αυτιά μας για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιόρντι Γκόμεθ, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, πράγμα που σημαίνει πως δε θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή περίοδο.


Ο αρχηγός της ομάδας μας διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του (λήγει τον Μάη του 2022) στην ΟΜΟΝΟΙΑ και με το δεδομένο ότι τον Μάη κλείνει τα 37 του χρόνια δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, τουλάχιστον ως ποδοσφαιριστής.

Πότε ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Ισπανός μέσος ήρθε στην ομάδα μας τον Αυγούστο του 2018 και ήταν από τις πρώτες μεταγραφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Σταύρου Παπασταύρου.

Παρά την ηλικία του, με το βιογραφικό που κουβαλούσε ο Γιόρντι Γκόμεθ θεωρήθηκε απο πολλούς ως μια σπουδαία μεταγραφή και αυτό αποδείχτηκε εμπράκτως στα χρόνια που κλωτσάει μπάλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ισπανός μέσος.

Στα 3.5 χρόνια που φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ο Ισπανός κατέγραψε 122 συμμετοχές πανηγυρίζοντας 17 γκολ εκ των οποίων κάποια έγραψαν ιστορία.

Ο Γκόμεθ με το “τριφύλλι” στο στήθος πανηγύρισε μια πρώτη θέση, σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος τη 2020/21, πανηγύρισε το Super Cup του 2021 και συμμετείχε σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και συγκεκριμένα στο Europa League και στο Conference League.

Δεν είναι λίγες οι όμορφες στιγμές που μας χάρισε ο Γιόρντι Γκόμεθ με κορυφαίες όμως φυσικά που θα τις θυμόμαστε για χρόνια αυτές με τον Αποέλ, την PSV και την Καραμπάχ που σημείωσε τρία πανομοιότυπα γκολ από μακρινή απόσταση.

Το βίντεο αφιέρωμα του OmonoiaNews με τα γκολ του Ισπανού και την στιγμή που σήκωσε το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό της Λευκωσίας.

Μερικές φωτογραφίες του Γιόρντι από την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ: