Home TOP NEWS Τώρα είναι που πρέπει να βγει μπροστά

Τώρα είναι που πρέπει να βγει μπροστά

Η διάσκεψη Παπασταύρου

Η ήττα στο προχθεσινό ματς κόντρα στον Αποέλ, ήταν η ένατη στο φετινό πρωτάθλημα, με την εικόνα της ομάδα μας για πολλοστή φορά την φετινή σεζόν να είναι άκρως προβληματική και κάκιστη.


Πριν δύο χρόνια το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έγραψε ιστορία με την είσοδο της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά, δύο χρόνια μετά έγαψε ξανά ιστορία (όχι την καλύτερη) με την παρουσία της ομάδα μας για πρώτη φορά στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος από τον καιρό που διεξάγονται τα πλέι – οφ .

Η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος μας έκανε όλους να πιστέψουμε ότι η ομάδα μπορεί να αρχίζει να “χτίζει” το δικό της σερί με κατακτήσει τίτλων, όμως την φετινή σεζόν πήγαν όλα λάθος και ανατράπηκαν τα πάντα. Η σεζόν 2021-2022 λοιπόν θα γραφτεί στην μαύρη σελίδα της ιστορίας του συλλόγου ως η πιο αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως το τι θα γίνει στον θεσμό του κυπέλλου, αν η ομάδα μας φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου ή όχι.

Απο την στιγμή που η χρονιά χάθηκε στο πρωτάθλημα ο Πρόεδρος, Σταύρου Παπασταύρου καλείται να βγει μπροστά, να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και να αρχίσει να παίρνει γενναιές αποφάσεις για το καλό της ομάδας μας, οι οποίες θα μπορέσουν να την βγάλουν από τα προβλήματα και να έχει ξανά τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο με μπροστάρη τον Σταύρο Παπασταυρού θα πρέπει να δουλέψουν, κατά την άποψη μας θα έπρεπε να το κάνουν “χτες” για να μπορέσουν να διορθώσουν τα κακώς έχοντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να την βγάλουν απ’ αυτόν τον βούρκο.