Home TOP NEWS Η ειδική αναφορά του Μπεργκ στον κόσμο: ” Το να νιώσω το...

Η ειδική αναφορά του Μπεργκ στον κόσμο: ” Το να νιώσω το πάθος σας είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ”


Η σύνδεση και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του Μπεργκ, αλλά και το αντίθετο ήταν κάτι περισσότερο από αμοιβαία.

Ο Νορβηγός κόουτς στο αντίο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος από τον καιρό που βγήκε η είδηση αποδέσμευσης του προς τα έξω πλημμύρισαν τα ΜΚΔ του με μηνύματα στήριξης κι αγάπης προς τον Μπεργκ.

Δεν ήταν οι λίγες οι φορές που ο Μπεργκ αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τόσο στις καλές στιγμές, όσο και στις κακές στιγμές της ομάδας μας.

Για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο άνθρωπος που έφερε ξανά την ελπίδα, επανέφερε ξανά την χαμένη περηφάνεια και παρά την πανδημία και τους περιορισμούς κατάφερε να βγάλει αμέτρητες φορές τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο στους δρόμους.

Τα όσα έζησε ο Μπεργκ με τον κόσμο δύσκολα θα σβήσουν από το μυαλό του κι αυτό φάνηκε και μέσα από το αποχαιρετίστηριο μήνυμα του και την ειδική αναφορά που έκανε γι’ αυτόν.

“Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για τη στήριξη σας αυτή την περίοδο. Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα τις απογοητεύσεις και τον πόνο σας, καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας της ομάδας και τι σημαίνει για εσάς η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το να νιώσω το πάθος σας, το να δω τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστησή σας όταν επιτυγχάναμε, το να νιώσω την απογοήτευση και τον πόνο σας όταν δεν τα καταφέρναμε, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα είναι κομμάτι μου για πάντα”.