Home TOP NEWS Μικραίνει η λίστα των υποψηφίων!

Μικραίνει η λίστα των υποψηφίων!

Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Η ομάδα που ανέλαβε την εξεύρεση του νέου κόουτς και η οποία αποτελείται από τον επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ Σίμο Ταραπουλούζη, σε συνεργασία με τον Νίκο Χαραλαμπίδη τρέχουν τις τελευταίες μέρες για να καταρτίσουν την τελική λίστα των υποψηφίων προπονητών.

Μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας αναμένεται να σχηματιστεί ο τελικός κατάλογος με τους βασικούς υποψήφιους προπονητές, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία των συνεντεύξεων, με συμμετοχή του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση κάνοντας την τελική επιλογή.

Πάντως η πρόσληψη του νέου προπονητή δεν αναμένεται να φέρει νέα φιλοσοφία στο “Ηλίας Πούλλος”, καθώς αυτός που θα κληθεί να κάτσει στον “καυτό” πάγκο της ομάδας μας θα του δωθεί το κλειδί για να συνεχίσει την δουλειά που ξεκίνησε τα τελευταία 2,5 χρόνια παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Χένινγκ Μπεργκ.

Αυτός που θα επιλεγεί να καθίσει στον πάγκο θα κληθεί να βάλει την ομάδα ξανά στις σωστές ράγες και να την θέσει ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ θα πρέπει να είναι ικανός στην ανάδειξη και αξιοποίηση ταλέντων από τα τμήματα υποδομής, τομέας στον οποίο η διοίκηση δίνει ιδιαίτερη έμφαση.