Home TOP NEWS Ο νέος προπονητής, τα παιχνίδια του β’ γκρουπ, το κύπελλο και η...

Ο νέος προπονητής, τα παιχνίδια του β’ γκρουπ, το κύπελλο και η μπόλικη δουλειά που τον περιμένει


Έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν και τα παιχνίδια τα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα στο β’ γκρουπ θα «χρησιμοποιηθούν» ποικιλοτρόπως, την ώρα που η ομάδα θέτει ως αγωνιστική προτεραιότητα τη διάκριση μέσω του κυπέλλου.

Ο νέος προπονητής που θα επιλεγεί θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία σε αυτό το θεσμό αφού είναι πλέον η μοναδική διέξοδος για να καταγράψουμε Ευρωπαϊκή παρουσία στη νέα σεζόν.

Αυτό που καλείται να πράξει αυτός που θα αναλάβει την τεχνική μας ηγεσία είναι, αφενώς να μπορέσει να παρουσιάσει μία ομάδα έτοιμη για τις υποχρεώσεις που θα δώσει στο θεσμό του κυπέλλου και παράλληλα να διαπιστώσει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της, ενόψει και της επόμενης χρονιάς ώστε να κάνει, μαζί με τους συνεργάτες του, τον σχεδιασμό του.

Θα είναι επίσης μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές νεαρούς τους οποίους θα δει και θα κρίνει για να γνωρίζει σε ποιους μπορεί να βασιστεί ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Είναι επίσης αρκετά και τα συμβόλαια που λήγουν αυτό το καλοκαίρι. Ο νεός τεχνικός θα δει και θα κρίνει ποιοι εξ αυτών, των οποίων οι συμβάσεις εκπνέουν, του κάνουν για την επόμενη σεζόν.

Θα έχει σίγουρα μπόλικη δουλειά να τρέξει ο νέος προπονητής επιδιώκοντας παράλληλα να οδηγήσει την ομάδα στον μεγάλο στόχο που της έχει απομείνει.