Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού...

«Όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού να φύγουν»


Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό:

ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ, αρχικά θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και αναπάσα στιγμή θα κάνουμε παρεμβολές. Ως σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΣΟΛ τίποτα και κάνεις δεν μας σταματά, όταν έχει να κάνει για το καλό και το συμφέρον του σωματείου.

Όλος ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, μετά την φετινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Μια αγωνιστική κατάσταση που ήρθε μέσα από ερασιτεχνισμούς, ατομικά λάθη, ξεροκεφαλιές και έλλειψη θέλησης. Σας πιστώσαμε χρόνο όλη την χρόνια, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που το ποτήρι πήγαινε να ξεχειλίσει εμείς ήμασταν εκεί στο πλευρό σας.

Για την φετινή κατάντια της ομάδας φέρουν ευθύνη διοίκηση, παίχτες, προπονητές, γυμναστές και όλοι όσοι δουλεύουν καθημερινά στο Ηλίας Πούλλος. Για το λόγο αυτό ζητούμε:

(1) Πρώτο και κύριο την παραίτηση του μέλους της διοίκησης. Από την αρχή που ανέλαβε τα καθήκοντα του έχει προβεί σε πολλές λανθασμένες ενέργειες. Αντί αυτού εμείς κλείναμε τα μάτια μας. Τώρα όμως έκανε την χειρότερη κίνηση και τα έβαλε με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που σωστά του ζήτησε εξηγήσεις για την κατάντια της φετινής ομάδας. Αντί αυτός να σκύψη το κεφάλι και να ζητήσει συγνώμη, άρχισε να βρίζει τον κόσμο και να λέει “όποιου εν αρέσκει να μεν έρχεται”. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενεν δική σου, ούτε κανενού, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι του ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ. Για το λόγο αυτό το συγκεκριμένο μέλος της διοίκησης, για εμάς και για όλο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ αποτελεί μαύρο πανί και ζητάμε από τον πρόεδρο της ομάδας όπως τον απολύσει από τα καθήκοντα του χθες.

(2) Περιμένουμε από την διοίκηση πλήρης διαφάνεια για το τι πήγε λάθος την φετινή σεζόν και ποιοι πραγματικά έχουν το μερίδιο ευθύνης, καθώς και γιατί όταν όλος ο κόσμος έβλεπε τα αυτονόητα εκείνοι ήταν εξαφανισμένοι.

(3) Καλούμε το Δ.Σ του ΑΣΟΛ σε συνάντηση με το Δ.Σ της εταιρείας για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο τμήμα.

(4) Καλούμε τους παίχτες να ματώσουν την φανέλα και να πάρουν το κύπελο, όπου θα είναι το ελάχιστο για φέτος και όχι ότι σώζουν την χρόνια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.

(5) Εξηγήσεις απο την διοίκηση για τις αποχωρήσεις Νεόφυτου Λάρκου και Λεωνίδα Παπαδάκη.

(6) Ευθύνες από την διοίκηση και να έρθουν άμεσα άτομα τα οποία θα κατέχουν από ποδόσφαιρο και να δουλεύουν επαγγελματικά.

Υ.Γ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενεν κοτζιάνη κανενού, είτε παίχτη είτε μέλους διοίκησης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στους ΑΙΏΝΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.

Υ.Γ2 Όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού να φύγουν αύριο.

Υ.Γ3 Δεν τελειώσαμε. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή και αναπάσα στιγμή θα δηλώσουμε παρών.

Υ.Γ4 Μεγάλε Χένινγκ Μπέργκ ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες. Το όνομα σου είναι ήδη βαθιά χαραγμένο στην καρδιά μας ως ο κορυφαίος προπονητής που πέρασε από τον πάγκο της ομάδας μας.

LIMASSOL SHAMROCKS