Home TOP NEWS Προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο!

Προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο!

Απο χθες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία. Οι ποδοσφαιριστές που δεν κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μερικές σημαντκές και συνάμα πολύτιμες ανάσες, έτσι ώστε να παρουσιαστούν με την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων έτοιμοι και με φρέσκα πόδια.


Με το πέρας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι – άουτ και στην συνέχεια θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 5η αγωνιστική, με το μυαλό όλων φυσικά να είναι στον μεγάλο επαναληπτικό της 13ης Απριλίου με την ΑΕΛ.

Φυσικά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα από την στιγμή που βαθμολογικά είναι αδιάφορα για το σύνολο του Νιλ Λένον, ο Βορειοϊρλανδος κόουτς θα τα εκμεταλλευτεί για να δώσει χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές και για να δοκιμάσει εκ νέου πράγματα ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ στο κύπελλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Φαμπιάνο και Τσέποβιτς είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας τους και αμφότεροι έχουν τεθεί στην διάθεση του προπονητή, πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Σέχου, ο Λοίζος Λοίζου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, ενώ ο διαθέσιμος είναι και ο Ντίσκερουντ. Το βασικό ερώτημα είναι ποιος από τους προαναφερόμενους θα χρησιμοποιηθεί στους επόμενους αγώνες, με τον να τους θέλει όλους σε καλό βαθμό ετοιμότητας στο παιχνίδι κυπέλλου.

Όσον αφορά τους Διεθνείς, ο Μπασίρου και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, ενώ σήμερα θα ολοκληρώσουν οι τέσσερεις της Εθνικής Κύπρου, ο Φράνσις Ουζόχο και ο Άνταμ Λανγκ. Η λογική λέει ότι, ο Νιλ Λένον θα διαχειριστεί διαφορετικά τους Διεθνείς αναλόγως φυσικά και με τον χρόνο που θα πάρουν από τους προπονητές τους στις Εθνικές τους ομάδες. Ήδη οι Παπουλής, Παναγιώτου, Ουζόχο και Λανγκ έγραψαν ένα ενενηντάλεπτο.