Home TOP NEWS Τρία χρόνια μετά ο Ουζόχο αμφισβητεί τη θέση του Οκόγιε στον άσο...

Τρία χρόνια μετά ο Ουζόχο αμφισβητεί τη θέση του Οκόγιε στον άσο της Εθνικής Νιγηρίας


Έκανε μία απόλυτα ισορροπημένη εμφάνιση ο Φράνσις Ουζόχο στον αγώνα με τη Γκάνα στο Κουμάσι. Σε μία βραδιά στην οποία οι «Σούπερ Αετοί» έπρεπε να αντιπαρέλθουν και του εκκοφαντικού θορύβου στο στάδιο Μπάμπα Γιάρα, ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν πρωταγωνιστής.

Δύο πολύ δυνατές αποκρούσεις του τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μία σε κάθε ημίχρονο, ήταν καθοριστικές στο να φύγει με το μηδέν παθητικό από τον εκτός έδρας αγώνα η Νιγηρία.

Η αντικατάσταση του Οκόγιε από τον Ουζόχο ήταν συγκυριακή, αφού ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Ρότερνταμ προσβλήθηκε από Κόβιντ, όμως αποδείχθηκε καθοριστική.

Ουσιαστικά η δική του ατυχία το 2019 του στοίχησε τη θέση, όμως η ατυχία του συμπαίκτη του στην παρούσα φάση δημιουργεί διαφορετικά δεδομένα για τον τεχνικό της Εθνική Νιγηρίας αφού πλεόν ο Φράνσις είναι ξανά σε θέση να αμφισβητήσει τη θέση στον άσο και να ανταγωνιστεί σοβαρά τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα.

Θα είναι πάντως εξαιρετικό να δούμε τη Νιγηρία να παίρνει θέση για το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και θα είναι ακόμη καλύτερο να βλέπουμε και τον Ουζόχο να αγωνίζεται. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποφέρει έσοδα και για την ομάδα.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι πως ο Ουζόχο βρίσκει για τα καλά τον εαυτό του και θα μπορεί και η ομάδα να βασιστεί πάνω του για το μέλλον. Για αυτό άλλωστε αποκτήθηκε ξανά.