Home TOP NEWS Ανυπόμονος ο Λένον να ζήσει για πρώτη φορά τον Πράσινο ΛΑΟ!

Ανυπόμονος ο Λένον να ζήσει για πρώτη φορά τον Πράσινο ΛΑΟ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την αυριανή μεγάλη “μάχη” και την δυνατή ρεβάνς με την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola, με την προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα να ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος”.


Πέραν από τους ποδοσφαιριστές πανέτοιμοι είναι και οι φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι αναμένεται αύριο να δώσουν βροντερά το παρών τους στις κερκίδες του ΓΣΠ για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον και να τους σπρώξουν για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νιλ Λένον πήρε μια γεύση το τι εστί Πράσινος ΛΑΟΣ στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ, ωστόσο ο Βορειοϊρλανδός κόουτς αύριο θα ζήσει ουσιαστικά για πρώτη φορά την “καυτή” ατμόσφαιρα του ΓΣΠ από τον καιρό που κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας και είναι ανυπόμονος γι’ αυτό, ενώ ποντάρει πολλά στον 12ο παίκτη για την αυριανή αναμέτρηση.

Μάλιστα στις δηλώσεις του που παραχώρησε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (δείτε εδώ) ο Νιλ Λένον ζήτησε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει μαζί του στο γήπεδο πολλή ενέργεια η οποία θα μπορέσει να λειτουργήσει θετικά στους ποδοσφαιριστές για να πάρουν το θετικό αποτελέσμα που τόσο πολύ θέλουν όλοι.

Η σχετική τοποθέτηση:

“Φέρτε πολλή ενέργεια. Η ομάδα το χρειάζεται αυτό. Ανυπομονώ να τους δω όλους εκεί και να είναι η πρώτη μου εμπειρία με μεγάλη ατμόσφαιρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος προφανώς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περήφανο και χαρούμενο.”