Home TOP NEWS Δημητρίου: «Όμορφη βραδιά για την πρόκριση, ενθουσιασμός για την εμφάνιση»

Δημητρίου: «Όμορφη βραδιά για την πρόκριση, ενθουσιασμός για την εμφάνιση»


Είπε μετά τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου:

Ήταν μία όμορφη βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ κυρίως για την πρόκριση που ήταν το ζητούμενο. Όμως ενθουσίασε η εμφάνιση η οποία ήταν σπουδαία. Σε μεγάλα διαστήματα ήτνα καταιγιστική, παθιασμένη, επιθετική. Δεν πετύχαμε το γκολ όμως μας αφήνει νότα αισιοδοξία ενόψει τη συνέχεια. Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος. Μία ομάδα με ψυχή, να κερδίζει τις μονομαχίες, να δημιουργεί. Ακόμα κι αν δεν ερχόταν η πρόκριση είμαι σίγουρος ότι θα χειροκροτούσε την ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν εξαιρετικός. Μας έχει λείψει αυτή η ατμόσφαιρα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Έδειξαν πόσο μεγάλη δύναμη είναι για την ομάδα. Υπάρχει η συνέχεια, κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε τη δουλειά μέχρι να φτάσουμε στον στόχο.

Για την εμφάνιση: Ήταν το πρώτο τέτοιας σημασίας παιχνίδι με τον κύριο Λένον στον πάγκο στο οποίο θα μπορούσαμε να δούμε τη δική του φιλοσοφία. Ο πρώτος με την ΑΕΛ έγινε τρεις μέρες μετά που ανέλαβε. Είχαμε αυτή την αγωνία να δούμε την ομάδα και τα κομμάτια της φιλσοφίας του και με πολύ κόσμο στην κερκίδα. Συμφωνώ ότι η ατομική βελτίωση κάποιων παικτών είναι ελπιδοφόρα. Η ομάδική δουλειά έγινε στο γήπεδο. Ο Μάταβς έκανε σπουδαίο παιχνίδι και το ότι δεν σκόραρε τον αδικεί. Βλέπουμε την ομαδική και την ατομική βελτίωση.

Για τον αντίπαλο: Δεν έχουμε προτίμηση. Όποιος κι αν είναι μας περιμένει δουλειά για να παίξουμε σε έναν μεγάλο τελικό μετά από χρόνια.