Home TOP NEWS Δύο σπουδαία ματς σήμερα για τα ημιτελικά του κυπέλλου

Δύο σπουδαία ματς σήμερα για τα ημιτελικά του κυπέλλου

Υποχρεώσεις σήμερα για τέσσερεις ομάδες οι οποίες θα δώσουν παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου και συγκεκριμένα για την ημιτελική φάση.


Στον πρώτο χρονικά αγώνα που θα αρχίσει στις 18:00, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας. Οι “κιτρινοπράσινοι” είναι το φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού και θα επιδιώξουν να πάρουν έναν καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι για να “κλειδώσουν” θέση στον τελικό. Απ’ την άλλη ο Εθνικός Άχνας θα πάει στο “ΑΕΚ Αρένα” χωρίς φόβο για να παλέψει με την σειρά του για ένα θετικό σκορ που θα του επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που θα είναι στραμμένη και η προσοχή όλων, η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Η περσινή κάτοχος του κυπέλλου θα επιδιώξει να πάρει το σκορ που θέλει μέσα στην έδρα της για να μπορέσει να ελπίζει σε πρόκριση. Το σύνολο του Νιλ Λένον ξέρει ότι το κύπελλο είναι ο μοναδικός δρόμος για διάκριση και ξέρει ότι πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει το εκτός έδρας αποτέλεσμα που θα του επιτρέπει να βλέπει παρά πέρα και συγκεκριμένα στον τελικό.

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις:

18:00 ΑΕΚ – Εθνικός Άχνας (Primetel)
19:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cablenet)