Home TOP NEWS Ένας Μπασίρου να τον “πιείς” στο ποτήρι!

Ένας Μπασίρου να τον “πιείς” στο ποτήρι!

Ο Φουάντ Μπασίρου έκανε ίσως ένα απο τα καλύτερα του παιχνίδια από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο Διεθνής ποδοσφαρισιτής από τις Κομόρες ήταν κατά την άποψη μας και πολλών άλλων φυσικά ο MVP της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola.


Πραγματικά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ο Μπασίρου δεν σταμάτησε να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο τον οποίο κυριολεκτικά τον “όργωσε” και όσο περνούσε ο χρόνος ο Μπασίρου αντί να δείχνει κουρασμένος από την μεγάλη προσπάθεια αντιθέτως έδειχνε ακούραστος και με απίστευτα πνευμόνια και συνεχώς ανεβοκατέβαινε σε όλο το γήπεδο.

Ο Φουάντ μπορούμε να πούμε ότι έκανε ένα αμυντικά άψογο παιχνίδι καταστρέφοντας πολλές προϋποθέσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, ενώ και στο επιθετικό τρίτο ήταν πολύ ουσιαστικός, μάλιστα ο Αφρικανός μέσος ήταν και ο δημιουργός δύο μεγάλων φάσεων αρχικά με την εξαιρετική διαγώνια μπαλιά στην περιοχή του Μέγιερι όπου βρήκε τον Λοίζου, με τον δεύτερο να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία, ενώ και η ψιλοκρεμάστη μπαλιά προς τον Μάταβζ που έβγαλε τον Σλοβένο φάτσα με τον κήπερ της ΑΕΛ.

Πάντως ο Νιλ Λένον τρίβει τα χέρια απο ικανοποίηση γι’ αυτά που είδε από τον Μπασίρου κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ η εμφάνιση αυτή σίγουρα θα δώσει στον ποδοσφαιριστή μας την ψυχολογική και την αγωνιστική ώθηση για να παρουσιάζεται ακόμη καλύτερος εντός των τεσσάρων γραμμών.