Home TOP NEWS Για το γόητρο και την ψυχολογία!

Για το γόητρο και την ψυχολογία!

Η ομάδα μας προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής(1/5) με αντίπαλο την Δόξα ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Μετά το σπουδαίο “διπλό” κόντρα στην Ανόρθωση την περασμένη Τετάρτη για τα ημιτελικά του κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα πάνε στο Μακάρειο στάδιο για να διεκδικήσουν το τρίποντο και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Το παιχνίδι που ακολουθεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως και τα υπόλοιπα που απομένουν στο β’ γκρουπ είναι αδιάφορο βαθμολογικά, όχι όμως και αγωνιστικά, καθώς το σύνολο του Νιλ Λένον θα ψάξει τη νίκη, για το γοήτρο, αλλά και την ψυχολογία ενόψει και του σημαντικού επαναληπτικού που θα ακολουθήσει στις 4 Μαίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λένον θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Γιούστε με τον Ισπανό μπακ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Ανόρθωση. Όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Νιλ Λένον, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές.