Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Επιθετικότητα και ουσία μας δίνουν σημαντικό προβάδισμα

Ημίχρονο: Επιθετικότητα και ουσία μας δίνουν σημαντικό προβάδισμα


Μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο η ομάδα και απείλησε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Έδειξε από την αρχή η ομάδα την πρόθεση της να παρουσιάσει την επιθετικότητα της στο γήπεδο.

Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, σκοράραμε ωστόσο ένα εκπληκτικό γκολ με τον Φώτη Παπουλή, κι όλα αυτά μέχρι το 11ο λεπτό του αγώνα.

Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, προσπάθησε η Ανόρθωση να ισορροπήσει, βγήκε μπροστά και έχασε μία τρομερή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, έπαιξε φυσικά ρόλο σε αυτό το γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εντυπωσιακό ήταν και το γκολ του Λοΐζου το οποίο έβαλε την ομάδα μας με δύο τέρματα μπροστά και να της δίνει όλη τη ψυχολογία.

Τα πράγματα πάνε περίφημα στη Λάρνακα και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει έτσι τότε ίσως πάρει και αποτέλεσμα με το οποίο θα κρατάει από απόψε με το ένα χέρι το εισιτήριο για τον τελικό .

Α’ Ημίχρονο

Στο πρώτο λεπτό ο Λοϊζου βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ύστερα από εξαιρετική κίνηση του Λέτσιακς και πάσα στο ύψος του πέναλτι,  το έκανε όμως κτύπησε στο Παπουλή που κινήθηκε μπροστά του.

Τρομερή ευκαιρία χάθηκε στο 8ο λεπτό. Ο Παπουλής έκανε κίνηση από πλάγια αριστερά, έκανε γύρισμα προς τα πίσω, με μία σουταρε ο Λοΐζου όμως η μπάλα κτύπησε με δύναμη στο δοκάρι.

Η υπεροχή της ομάδας καρποφόρησε στο 11ο λεπτό με τον Παπουλή να πετυχαίνει ένα πανέξυπνα και συνάμα υπέροχο γκολ με πλασέ από δύσκολη γωνία, πάνω από τον Τζουρ και στη γωνία στα δίκυτα.

Στο 17ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε απίστευτη ευκαιρία διπλή με τον Ρισβάνη να μην μπορεί δύο φορές να νικήσει τον Φαμπιάνο. Στο δεύτερο πλασέ του Ελλαδίτη ήταν ο Γιούστε αυτός που έσωσε την εστία μας.

Εξαιρετική ενέργεια έκανε ο Λοβέρα στο 29ο λεπτό με κατα μέτωπον επίθεση, έκανε και σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Τζουρ.

Ευκαιρία χάθηκε από τον Σέχου στο 33ο λεπτό οταν έκανε κίνηση ο Λοΐζου στην αντίπαλη περιοχη, έκανε γύρισμα το οποίο αποκρούστηκε στον Σέχου ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε άουτ.

Στο 35ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε το 2-0 στο Παπαδόπουλος ο οποίος πήρε κάθετη πάσα από τον Παπουλή, έκανε κίνηση στην περιοχή, μία ντρίμπλα και σουτ για το 2-0.