Home TOP NEWS Match Report: Καθαρή νίκη και με το ένα πόδι στο μεγάλο τελικό...

Match Report: Καθαρή νίκη και με το ένα πόδι στο μεγάλο τελικό κυπέλλου


Το ζητούμενο για την ομάδα ήρθε απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η νίκη μας με 2-0 μας δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στο μεγάλο τελικό της 25ης Μαϊου.  Η απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική. Ήταν σε ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα επιθετική, επιβλητική ενώ βρήκε και δύο φορές την ουσία στο παιχνίδι της σκοράροντας με τους Παπουλή και Λοΐζου.

Στο πρώτο 45λεπτο απειληθήκαμε ελάχιστα ενώ είχαμε, πέραν των δύο τερμάτων άλλες 2-3 καλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση ήταν αναγκασμένη να ανέβει. Το έπραξε και βρήκε φάσεις, αλλά και τον Φαμπιάνο μπροστά της ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Είχαμε κι εμείς κάποιες φάσεις και αρκετές προϋποθέσεις για άλλο ένα γκολ όμως δεν ήρθε.

Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερα από αυτόν τον πρώτο ημιτελικό. Είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε παιχνίδι τόσο κρίσιμο να βγάζει προσωπικότητα, να κάνει το παιχνίδι της έτσι όπως επιθυμούσε και να παίρνει αυτή τη φορά και το ιδανικό αποτέλεσμα.

Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση. Σε 8 μέρες, το ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο για να την πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Α’ Ημίχρονο

Στο πρώτο λεπτό ο Λοϊζου βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ύστερα από εξαιρετική κίνηση του Λέτσιακς και πάσα στο ύψος του πέναλτι,  το έκανε όμως κτύπησε στο Παπουλή που κινήθηκε μπροστά του.

Τρομερή ευκαιρία χάθηκε στο 8ο λεπτό. Ο Παπουλής έκανε κίνηση από πλάγια αριστερά, έκανε γύρισμα προς τα πίσω, με μία σουταρε ο Λοΐζου όμως η μπάλα κτύπησε με δύναμη στο δοκάρι.

Η υπεροχή της ομάδας καρποφόρησε στο 11ο λεπτό με τον Παπουλή να πετυχαίνει ένα πανέξυπνα και συνάμα υπέροχο γκολ με πλασέ από δύσκολη γωνία, πάνω από τον Τζουρ και στη γωνία στα δίκυτα.

Στο 17ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε απίστευτη ευκαιρία διπλή με τον Ρισβάνη να μην μπορεί δύο φορές να νικήσει τον Φαμπιάνο. Στο δεύτερο πλασέ του Ελλαδίτη ήταν ο Γιούστε αυτός που έσωσε την εστία μας.

Εξαιρετική ενέργεια έκανε ο Λοβέρα στο 29ο λεπτό με κατα μέτωπον επίθεση, έκανε και σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Τζουρ.

Ευκαιρία χάθηκε από τον Σέχου στο 33ο λεπτό οταν έκανε κίνηση ο Λοΐζου στην αντίπαλη περιοχη, έκανε γύρισμα το οποίο αποκρούστηκε στον Σέχου ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε άουτ.

Στο 35ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε το 2-0 στο Παπαδόπουλος ο οποίος πήρε κάθετη πάσα από τον Παπουλή, έκανε κίνηση στην περιοχή, μία ντρίμπλα και σουτ για το 2-0.

Β’ Ημίχρονο

Στο 48ο λεπτό ο Μάταβς πήρε πάσα από τον Παπουλή, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

 

Στο 52ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος έγινε δέκτης μπαλιάς στην περιοχή, ήταν μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο όμως τον πλάσαρε μη μπορώντας να τον νικήσει.

Στο 55ο λεπτό ο Παπουλής έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Ρισβάνη όμως δεν έκρινε ούτε ο διαιτητής ούτε ο βαρίστας ότι υπήρξε παράβαση.

Στο 56 ο Λοΐζου έκανε μπαλιά στον Μάταβς στην περιοχή, ο Σλοβένος έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 58ο λεπτό ο Παπουλής έκανε πλασέ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στο 62ο λεπτο ο Νοβότνι έκανε σουτ άστοχο έξω από την περιοχή.

Στο 64ο λεπτό αντικαταστάθηκε ο Γιούστε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού. Τη θέση του πήρε ο Χούμποτσαν.

Στο 65ο λεπτό ο Χριστοφή έκανε πλασέ υπό πίεση από τον Λέτσιακς, μπροστά στον Φαμπιάνο, όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Καλή ευτκαιρία χάθηκε στο 69’ με τον Ππαουλή να πλασάρει χωρίς όμως ιδιαίτερη δύναμη και απέκρουσε εύκολα ο Τζουρ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Κορέια βρέθηκε σε θέση για σουτ όμως έβαλε έγκαιρα τη κόντρα ο Χούμποτσαν.

Στο 70ο λεπτό ο Παπουλής έδωσε τη θέση του στον Ζαχαρίου.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 73ο λεπτό με τον Μάταβς ο οποίος πήρε πάσα από τον Ζαχαρίου στη περιοχή, σούταρε όμως απέκρουσε δύσκολα ο Τζουρ.

Στο 74ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε άλλη μία απίθανη απόκρουση στο σουτ του Ουάρντα.

Ο Ντέλετιτς έκανε σουτ από απόσταση στο 75ο λεπτό το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στο 76ο λεπτό Λοβέρα, Μάταβς και Σέχου βγήκαν, Χάμπος, Ψάλτης και Μάταβς μπήκαν στο γήπεδο.

Ευκαιρία με τον Ντέλετιτς έχασε στο 81ο λεπτό η Ανόρθωση.

Σουτ από μακρινή απόσταση έκανε στο 82’ ο Κακουλής, άστοχο.