Home TOP NEWS Λένον: «Είμαι χαρούμενος, όμως κανείς δεν πανηγυρίζει από απόψε»

Λένον: «Είμαι χαρούμενος, όμως κανείς δεν πανηγυρίζει από απόψε»


Είπε στη διάσκεψη τύπου μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Ανόρθωσης, ο Νιλ Λένον…

Είμαι χαρούμενος με την απόδοση και το αποτέλεσμα. Είμασταν εξαιρετικοί από την αρχη μέχρι το τέλος απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Μας άξιζε η νίκη. Είναι το πρώτο ημίχρονο και κανείς δεν πανηγυρίζει στα αποδυτήρια. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτεορ παιχνίδι, ταπεινά και έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε.

Για τον Λοΐζου: Ήταν εξαιρετικό όμως όλοι ήταν εξαιρετικοί. Ο Φαμπιάνο έκανε εκπληκτικά πράγματα και κράτησε τη ψυχολογία της ομάδας. Όλοι προσπαθούν να κάνουν τα σωστά, επιθετικά και αμυντικά. Υπνοβατούσαμε φέτος για κάποιο λόγο και ευτυχώς τώρα όλοι ανταποκρίνονται. Αυτό που βλέπω τελευταία, στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ και απόψε με ικανοποιούν. Είδα τον Λοΐζου στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Είδαμε την απόδοση του, του ασκήθηκε κριτική, και δεν έχει καμία σχέση αυτό που παρουσιάζει σήμερα ο ποδοσφαιριστής.  Έχει χαρακτήρα, ταλέντο, είναι εξαιρετικός και τον επαινώ όπως επαινώ και όλους τους παίκτες μου.

Αν ήταν τακτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιορίσει τον Ουάρντα: Είναι καλός παίκτης όπως είναι και ο Λάζαρός. Η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα και χρειάστηκε πολλή ανάλυση. Είδα παιχνίδια απ’ όταν ήρθα στην Κύπρο. Είδα την Ανόρθωση ξανά και κάναμε καλή δουλειά για την προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. Στο κομμάτι της τακτικής μπορεί να σκεφτείς ότι θέλεις όμως είναι θέμα των παικτών να τα εφαρμόσουν. Μας περιμένει ένας δύσκολο δεύτερος ημιτελικός. Σίγουρα είμαι χαρούμενος με το 2-0.

Για τον Γιούστε: Θα τον δούμε αύριο. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλά στον επαναλητπικό. Έκανε εξαιρειτκό παιχνίδι.