Home TOP NEWS Παπουλής: «Έπρεπε να είμαστε απαιτητικοί, λειτουργήσαμε άψογα – Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ με...

Παπουλής: «Έπρεπε να είμαστε απαιτητικοί, λειτουργήσαμε άψογα – Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ με θέλει θα είμαι εδώ »

Όσα είπε ο Φώτης Παπουλής μετά τον αγώνα


Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, μέσα στην έδρα της. Δουλέψαμε καιρό διότι είναι ο μοναδικός μας στόχος. Έπρεπε να είμαστε απαιτητικοί, λειτουργήσαμε άψογα, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ κι άλλο ένα. Κάναμε μεστό παιχνίδι. Απειληθήκαμε στο δέυτερο μέρος. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν . Είναι το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε καλό σκορ όμως δεν μένουμε σε αυτό. Στο ποδόσφαιρο αν δεν πατάς στο πάτωμα γίνονται πολλά. Αυτό που θέλουμε είναι να περάσουμε στον τελικό.

Για το παιχνίδι: Παίξαμε αποτελεσματικά. Στα προηγούμενα ματς κάναμε ευκαιρίες όμως δεν μπορούσαμε να βάλουμε κγολ. Σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί, αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια και στον Φαμπιάνο ο οποίος ήταν φύλακας Άγγλεος. Δουλεύουμε πολύ, προσπαθούμε καθημερινά. Ξαναλέω είναι καλό το σκορ όμως δεν καταφέραμε τίποτα. Η Ανόρθωση είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί.

Για την απόδοση του: Νιώθω καλά. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ μου δίνει όσα χρειάζομαι. Δουλέυω και ο προπονητής ζητάει πράγματα από εμένα. Αυτό μου αρέσει. Να δουλέυω και όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ με θέλει θα είμαι εδώ. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ με αυτόν τον κόσμο.

Για τα μετάβαση από τα αδιάφορα παιχνίδια στα κρίσιμα: Από τη μέρα που ήρθε ο προπονητής ο τρόπος λειτουργίας έχει αλλάξει. Το στυλ πλέον γίνεται σε ψηλές εντάσεις. Δεν είναι εύκολο διότι χρειαζόμαστε καιρό όμως σιγά σιγά αφομοίώνουμε το τέμπο του προπονητή και με αυτό το μοτίβο λειτουργεί και φαίνεται και στα παιχνίδι.