Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη εμφάνιση, τρομερό παιχνίδι χωρίς γκολ και «πράσινη» η πρόκριση

Match Report: Μεγάλη εμφάνιση, τρομερό παιχνίδι χωρίς γκολ και «πράσινη» η πρόκριση


Μπορούσε και έπρεπε να το κάνει πολύ πιο εύκολα απόψε η ομάδα. Η πρόκριση ήρθε με ψυχοβγαλτικό τρόπο αφού παρά την εξαιρετική μας εμφάνιση, τις πολλές ευκαιρίες που χάσαμε, το γεγονός ότι δεν βρήκαμε γκολ έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΛ να το πιστέψει μέχρι το τέλος.

Το τελικό 0-0 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού αφού χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες. Το πρώτο μέρος μας ανήκε ολοκληρωτικά όμως στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της και κυνήγησε κι αυτή το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση.

Μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την αρχή του παιχνιδιού θέλησε να κάνει ξεκάθαρο πως θα ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι. Έδωσε γρήγορο ρυθμό και προσπάθησε με πλαγιοκοπήσεις αλλά και με τον Ππαουλή από τον κεντρικό διάδρομο να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Μετά το δεκάλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε κάπως στο γήπεδο όμως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ η ομάδα που γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή.

Είχαμε τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε σε πολλές περιπτώσεις να πάρουμε προβάδισμα.

Ήταν πολύ μεγάλη η εμφάνιση της ομάδας που παρουσιάστηκε αποφασισμένη για να πάρει το ζητούμενο.

Σήμερα απολαύσαμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και στο τέλος χαμογελάσαμε. Πάμε στα ημιτελικά!

Α’ Ημίχρονο:

Το σουτ του Μιλιντσεάνου στο 8ο λεπτό πάνω στον Φαμπιάνο, ήταν η πρώτη τελική στο παιχνίδι.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 14ο λεπτό. Ο Λοβέρα έστειλε σέντρα στην περιοχή, τοποθετήθηκε καλά ο Μάταβς που πήρε την κεφαλιά η μπάλα άγγιξε στο κεφάλι του Τεσέιρα και έφυγε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Γιούστε πήρε μπάλα στα πόδια, έκανε ντρίμπλα και έκανε σουτ από πλάγια θέση αριστερά με τη μπάλα να κτυπά στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να φεύγει έξω.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 23ο λεπτό. Ο Λοβέρα μπήκε ωραία στην περιοχή από αριστερά, είδε τον Ππαουλή στο ύψος του πέναλτι και του πάσαρε, ο Παπουλής έκανε μία ντρίμπλα και πλάσαρε άουτ με το αριστερό.

Στο 31ο λεπτο ο Παπουλής είχε άλλη μία ευκαιρία για να σκοράρει, άργησε λίγο να πλασάρει όμως και το σουτ του κόντραρε σε αμυνόμενο.

Καλός συνδιασμός στο 34ο λεπτό με Λοβέρα και Ππαουλή, ο Αργεντίνος έκανε πλασέ ε΄ξω από την περιοχή το οποίο ήταν αδύναμο και άστοχο.

Στο 35’ ο Ψάλτης δέχθηκε κάρτα αφού σταμάτησε επιθετική προσπάθεια της ΑΕΛ με φάουλ στον Έουλερ.

Στο 38ο λεπτό ο Παπουλής πήρε μπάλα από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, γύρισε, είδε τον Μάταβς έξω από την περιοχή του έδωσε την πάσα, ο Μάταβς πλάσαρε όμως ο Μέγιερι απέκρουσε με δυσκολία.

Στο 39ο λεπτό ο Μπασιρού έστειλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Λοΐζου έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στο 42ο λεπτό ο Παπουλής κέρδισε φάουλ πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Λέτσιακς απευθείας με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάση ο Μιξ σέντραρε, ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πήγε στον Μέγερι.

Στο 44ο λεπτό ο Λέτσιακς έκανε με δύναμη σουτ έξω από την περιοχή με τον Μέγερι να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 45ο λεπτό ο Μάταβς έχασε απίστευτη ευκαιρία. Στο τετ-α-τετ απέναντι στον Μέγερι έσκαψε τη μπάλα όμως αυτή πήγε έξω.

Β Ημίχρονο

Μεγάλη διπλή ευκαιρία χάθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 48ο λεπτό. Ο Λοβέρα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ο Λοΐζου πετάχτηκε για την κεφαλιά, έδιωξαν ασταθώς οι της ΑΕΛ, έμεινε η μπάλα στην περιοχή, πήγε δεξιά όπου κινήθηκε ο Λανγκ που έβγαλε νέα σέντρα με το αριστερό, ο Λέτσιακς έκανε κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 57ο λεπτό ο Παπουλής έδωσε στον Λέτσιακς στην περιοχή, αυτός είδε την κίνηση του Λοΐζου στο δεύτερο δοκάρι του έστειλε με δύναμη μπαλιά όμως δεν μπόρεσε ο Λοΐζου να πλασάρει στην εστία.

Στο 59’ ο Ψάλτης σέντραρε έξω από την περιοχή, ο Μάταβς πετάχτηκε για την κεφαλιά όμως η μπάλα πήγε στον Μάγερι που δεν ανησύχησε.

Στο 60’ ο Λέτσιακς σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε συρτά έξω.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 61ο λεπτό η ΑΕΛ με τον Έουλερ να μπαίνει μόνος στην περιοχή μας, να σουτάρει με το δεξί άστοχα.

Στο 65ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Τσέποβιτς και Παναγιώτου στη θέση των Παπουλή και Ψάλτη.

Στο 72ο λεπτό χάσαμε κραυγαλαία ευκαιρία. Ο Λοβέρα εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιούστε βρήκε λίγο τη μπάλα που πήγε στο σημείο που κινήθηκε ο Μάταβς μπροστά στο τέρμα, έκανε τελείωμα με τη μπάλα στον αέρα όμως βρήκε το δοκάρι.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 76ο λεπτό η ΑΕΛ. Ο Ριέρα ανέβηκε από δεξια, έστειλε σέντρα στον Μαρόσα που έπιασε την κεφαλιά όμως ο Φαμπιάνο ήταν έτοιμος, στην εξέλιξη ο Παπαφώτης είχε δεύτερη ευκαιρία όμως το σουτ του από καλή θέση κόντραρε σε αμυνόμενο.

Τεράστια διπλή ευκαιρία χάθηκε για την ΑΕΛ στο 79’. Ο Έουλερ εκτέλεσε κόρνερ, ο Σάντος έκανε κεφαλιά στο δοκάρι, στην επιστροφή και με τον Φαμπιάνο σκεδόν εξουδετερωμένο ο Μαρόσα πλάσαρε πάνω στον  πεσμένο Φαμπιάνο.

Στο 81ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε προσωπική ενέργεια στην περιοχή, σούταρε πάνω στον Μέγερι.

Στο 82ο λεπτό ο Ριέρα πήρε μπάλα από τον Σάντος έξω από την περιοχή μας, σούταρε με δύναμη με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Στο 85’ ο Λοΐζου εκτέλεσε φάουλ, βρήκε τον Γιούστε στην περιοχή που πλάσαρε πάνω στον Μέγερι.

Στο 87’ μπήκε ο Κακουλλής στη θέση του Μάταβς.