Home TOP NEWS Να παίξει μπαλίτσα και ο 12ος!

Να παίξει μπαλίτσα και ο 12ος!

Τεχνική ηγεσία ΕΤΟΙΜΗ, ποδοσφαιριστές ΈΤΟΙΜΟΙ, κόσμος ΈΤΟΙΜΟΣ, άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι έτοιμοι και περιμένουν με αγωνία την κρίσιμη “μάχη” κόντρα στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola.


Ο δρόμος για την ομάδα μας στον σημερινό αγώνα είναι μονόδρομος καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη για να μπορέσει να είναι αυτή που θα εξασφαλίσει μια θέση για τα ημιτελικά του κυπέλλου και να διατηρήσει τις ελπίδες της για κατάκτηση τροπαίου την εφετινή σεζόν αλλά και την έξοδο της στην Ευρώπη.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει τις προηγούμενες μέρες τα πλάνα τους για τον σημερινό μεγάλο αγώνα και σε λίγες ώρες η “καυτή” μπάλα θα πέσει στα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίο καλούνται έστω και τώρα να ιδρώσουν την φανέλα με το τιμημένο τριφύλλι, να παίξουν με πάθος, για να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα χαρίσει χαρά και ελπίδα στον κόσμο.

Κι αφού αναφερθήκαμε στον κόσμο, μετά από αρκετό καιρό αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ, έτσι ώστε να προσπαθήσει κι αυτός με την σειρά του να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον στο θετικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη και την πρόκριση.

Πέραν από τους ποδοσφαιριστές λοιπόν καλείται και ΠΡΕΠΕΙ και ο 12ος να παίξει την δική του μπαλίτσα σε όλο το 90λέπτο, άλλωστε είναι κάτι που το χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές μας, άλλωστε το δηλώνουν με κάθε ευκαιρία ότι τους έχει λείψει η “καυτή” ατμόσφαιρα του ΓΣΠ, η οποία είναι γεγονός ό,τι μπορεί να παρασύρει πολλούς αντιπάλους.