Home TOP NEWS Ότι ίσχυσε πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΛ θα ισχύσει και...

Ότι ίσχυσε πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΛ θα ισχύσει και τώρα!

Με δύο ισοπαλίες κόντρα στην ΑΕΛ (1-1 και 0-0) η ομάδα μας κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola και τώρα άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” περιμένουν με αγωνία την 19η Απριλίου για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο ο οποίος θα είναι η Ανόρθωση, η ΑΕΚ ή ο Εθνικός Άχνας.


Μέχρι τις διπλές αναμετρήσεις για τα ημιτελικά ωστόσο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μπροστά της και θα κληθεί να δώσει κάποια παιχνίδια για την β’ φάση του πρωταθλήματος για το β’ γκρουπ στο οποίο βρίσκεται, παιχνίδια που δεν έχουν κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο.

Συνεπώς, ότι ίσχυσε πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΛ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, το ίδιο θα ισχύσει και πριν από τα δύο παιχνίδια για τους “4”, εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να παρουσιαστεί και πάλι έτοιμη και με την ίδια δυναμική όπως τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του αναμένεται στα επόμενα ματς που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα να κάνουν διαχείριση του ρόστερ τους, να δώσουν και πάλι χρόνο σε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που έχουν στην διάθεση τους, έτσι ώστε να τους κρατήσουν όλους σε αγωνιστική ετοιμότητα και σε εγρήγορση για τα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα ημιτελικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το παιχνίδι με την ΑΕΛ ευτυχώς δεν έφερε νέα προβλήματα στην ομάδα μας. Πέραν από τους μόνιμα τραυματίες, Γκόμεθ και Κούσουλο μοναδική απουσία για τον Βορειοϊρλανδό κόουτς στο επόμενο παιχνίδι που θα ακολουθήσει με τον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα θα είναι ο Ζαχαρίου, ενώ θα επιστρέψει στην δράση ο τιμωρημένος Χούμποτσαν. Επίσης στην διάθεση του Λένον τέθηκε και ο Σέχου που ήταν μάλιστα και στον πάγκο στον επαναληπτικό αγώνα.