Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι της χρονιάς

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι της χρονιάς


Εδώ και καιρό η σκέψη της ομάδας είναι «καρφωμένη» στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης. Από τον πρώτο ισόπαλο αγώνα κυπέλλου στο Τσίρειο, σχεδόν ένα μήνα προηγουμένως, μεσολάβησε διακοπή λόγω Εθνικών και άλλα τρία αδιάφορα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ο Λένον είχε μπόλικο χρόνο να δουλέψει για τον επαναληπτικό και η ώρα που όλα θα κριθούν πλησιάζει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει μία ολόκληρη χρονιά σε έναν αγώνα που δεν θα δώσει τίτλο, θα μεγαλώσει ωστόσο την ελπίδα μας για κάτι θετικό σε μία ποδοσφαιρική σεζόν που τίποτα δεν πήγε καλά.

Ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές δεν υπήρξε. Το Σαββατοκυρίακο περιλάμβανε προπονήσεις και από σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΛ μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Λένον έχει στη σκέψη του πως θα παρατάξει την ομάδα μεθαύριο και έκανε τη διαχείρηση του στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι απουσίες έιναι γνωστές. Ο Χούμποτσαν είναι τιμωρημένος ενώ οι Ζαχαρίου και Σέχου είναι τραυματίες. Δουλεύει εδώ και μέρες στο πλάνο του ο προπονητής μας, και αυτό που αναμένει να δει είναι μία ομάδα παθιασμένη, συγκεντρωμένη και ουσιαστική στο παιχνίδι της, ώστε να έρθει το ζητούμενο.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό ελπίζουμε πως θα αφυπνίσει την ομάδα και θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι που ακολουθεί.