Home TOP NEWS Τα 9 γκολ του Φώτη με την πράσινη φανέλα!

Τα 9 γκολ του Φώτη με την πράσινη φανέλα!

Ο Φώτης Παπουλής παρά τα 38 του χρόνια είναι από τους διακριθέντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την φετινή σεζόν, όχι μόνο για τα 9 συνολικά γκολ που σημείωσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και γενικότερα για τις εμφανίσεις του σε κάθε παιχνίδι.


Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς, ό,τι είναι ο ποδοσφαιριστής που κρατάει από το χέρι την ΟΜΟΝΟΙΑ στο κύπελλο και την οδηγάει προς τον τελικό του κυπέλλου και σίγουρα αν έρθει η κατάκτηση του, θα έχει μεγάλο και σημαντικό μερίδιο σε αυτό.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στο κύπελλο πέτυχε 4 γκολ, δύο στον επαναληπτικό με τον ΠΟΞ, ενώ τα άλλα δύο τα πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση, μάλιστα αυτό κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού αποδείχθηκε “Χρυσό” αφού στο τέλος χάρισε την πρόκριση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ με την Ανόρθωση άνοιξε τον δρόμο της νίκης.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι από τον καιρό που ανέλαβε ο Λένον φαίνεται να “χτίζεται” μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στους δύο, με τον Βορειοϊρλανδό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ελλαδίτη, αλλά και το αντίθετο και σίγουρα από την στιγμή που έχει να δώσει ακόμη ο Παπουλής στο γήπεδο θα θέλει να τα βλέπει ο κόουτς.

Απολαύστε ξανά τα γκολ που πέτυχε ο Φώτης την φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο: