Home TOP NEWS Δύο εβδομάδες απομένουν…

Δύο εβδομάδες απομένουν…


Ανυπομονησία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, κυρίως στον κόσμο, για τον αγώνα με τον Εθνικό. Ο τελικός κυπέλλου θα είναι η ευκαιρία να εξιλεωθούμε για την φετινή χρονιά η οποία ήταν, στο πρωτάθλημα και πριν την αλλαγή προπονητή, σταθερά κακή.

Είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, κατά τη διάρκεια της, τη σκέψη για κατάκτηση του κυπέλλου, σήμερα όμως ούτε που θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό. Αυτό έχει να κάνει βέβαια με τον τρόπο που σκεφτόμαστε εμείς ή καλύτερα οι πλείστοι οπαδοί της ομάδας.

Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές τα έχουν πολύ διαφορετικά στο μυαλό τους. Ξέρουν ότι η ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή στα δύο παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και όταν έρθει η στιγμή να δουν όλοι τον τελικό κυπέλλου τότε θα το πράξουν.

Ο Λένον έχει ανεβάσει το επίπεδο αγωνιστικότητας των ποδοσφαιριστών, η ομάδα αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο ενώ φαίνεται πως κάνει και πολύ καλή διαχείρηση στο ρόστερ του. Έχει σήμερα ετοιμοπόλεμους όλους του τους ποδοσφαιριστές, θα δούμε τι θα γίνει με τον Λέτσιακς μέχρι τον τελικό, μοιράζοντας τον αγωνιστικό χρόνο σε όλους.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι να φτάσουμε στις 25 του μήνα, αυτό θα συνεχίσει να κάνει ο Λένον. Έχει δύο παιχνίδια η ομάδα μπροστά της, με ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό, και σε αυτά θα δούμε όλους τους παίκτες στο γήπεδο.